Smart øyepleie

Silje Pedersen, august 20, 2017 7:56 pm //

IMG_6927b

Annonse

Som småbarnsmamma er kanskje noe av det jeg jeg aller mest merker på hud, humør og generell livskvalitet er når jeg får for lite søvn. Og det skjer relativt ofte, enten det er her hjemme med en tulle som våkner grytidlig eller når man er ute på reise og dagene går i ett. Men nå har jeg tatt et par små grep som jeg føler hjelper.

IMG_6929b

Det første kan alle gjøre, nemlig gå å legge seg tidligere. Nok søvn er alfa og omega for en fin hud, vi trenger nemlig en god natts søvn til å omstille oss. Huden jobber aller best om natten ved å reparere seg selv fra dagens påvirkninger, men da mister vi også mest fuktighet. Derfor er det viktig med ekstra fuktighet. Vil du ha finere hud, så er det lurt på å prøve å utnytte denne tiden maksimalt.

IMG_6931b

Jeg har vært fan og brukt Advanced Night Skin Repair i mange år (kjøpt selv), så da Estée Lauder spurte om jeg hadde lyst til å teste deres nyhet Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix og nattpleierutine, ble jeg nyskjerrig. Huden min har vært veldig fin det siste året, men ettersom jeg blir eldre blir jeg nok naturlig også mer og mer opptatt av øyepartiet. Smilerynkene mine vil jeg ikke være foruten, men når jeg får for lite søvn ser jeg spesielt stor forskjell på når jeg har mørke ringer og hevelser under øynene. Akkurat det kan jeg være foruten!

IMG_6921b

Siden jeg ikke er spesielt fan av kosmetiske inngrep, må jeg innrømme at jeg har testet ganske mye av kremer for området rundt øynene og er ganske kresen på hva jeg liker. Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix hevder å minske linjer, rynker og hevelser og berike huden med fukt. Den inneholder hyaluronsyre som varer og fukter huden i 24 timer. Jeg begynte å bruke den i København forrige uke og skal brukes morgen og kveld for best resultat.

Du bruker den spesialdesignede aplikatoren til å påføre og massere produktet under øyet og over øyet langs undersiden av brynet. Avslutt med å klappe produktet inn med ringefingeren. Allerede etter en uke skal du merke forskjell, mens etter fire uker skal rynker, hevelser og mørke ringer være redusert.

IMG_6918b

Gleder meg til å teste og skal holde dere oppdatert når jeg har prøvd produktene i litt over en måned. Jeg kan allerede si nå at jeg liker applikatoren og den kjølende effekten Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix gir når du påfører den rundt øyepartiet.

IMG_7224

Renserutiner er spesielt viktig for å oppnå fin hud, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg nesten aldri har gått til sengs uten å rense huden. Ikke en gang på hyttetur eller etter en fuktig fest. Rensen er som sagt aller viktigst på kvelden, da du har mulighet til å klargjøre huden for å ta i mot fukt i løpet av natten. Estée Lauder Night Ritual består av fire trinn: Rens, forbredelse, reparere og fukt. Produktene er Advanced Night Micro Cleanser Balm, Micro Essence Treatment Lotion, Advanced Night Repair, Revitalizing Supreme og Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix.