Smaken av sommer

Smaken av sommer

IMG_9698-1b

Da var det 1. mai allerede! Utrolig men sant, håper det ikke er bare meg som synes tiden flyr? Nå går det fort til sommeren, og det er mye å glede seg til og over i mai. Jeg skal selv i en del fester og bryllup, også er det selvsagt 17. mai. Mange morsomme anledninger til å pynte seg til litt ekstra!

IMG_9696-1b

Jeg har mange fine innlegg til dere fremover, gleder meg til å dele en del vi tok i Alicante og andre spennende prosjekter jeg jobber med. Tips til bryllup og 17. mai er rett rundt hjørnet. Konkurranser blir det også.

IMG_9700-1b

Jeg er så glad for at jeg kjøpte dette plisseskjørtet på salg for en stund siden, det har så mange fine stylingmuligheter. På ferien i Altea brukte jeg det sammen med sneakers eller sandaler. En t-skjorte med trykk rocker opp stilen så det ikke blir altfor sukkersøtt. Et lite tips er å knyte t-skjorten i livet om skjørtet har litt volum, da blir det ikke volum oppe og nede. Enkelt, men gir en liten snert til antrekket. Lignende skjørt i hvitt, svart eller rosa her. Dette skjørtet i blomstermønster er også perfekt til sommerfestene! Også må jeg si at jeg gleder meg veldig til å droppe strømpebuksene, enig?

Det var så mange flotte gater, kronglete veier og flotte blomster i Altea. Lett å drømme seg bort når man gikk rundt på jakt i gamlebyen og tittet i butikker og spiste iskrem. Nå gleder jeg meg til å gjøre det samme her hjemme i sommer. Ha en fortsatt fin fridag i solen!

IMG_9701-1b

//Skjørt Mint & Berry//T-skjorte KappAhl//Veske Mango//Sneakers Le Coq Sportif//Armbånd fra Lily&Laura og Isabel Marant.

Foto: Eivind Jordell

Silje Pedersen

3 thoughts on “Smaken av sommer

  1. Så fint å kombinere plisseskjørt med sporty stil. I dag var første dagen jeg gikk med plisseskjørt og bare’ legger. Herlig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *