Slik tar jeg vare på ferieminnene

Slik tar jeg vare på ferieminnene

Annonse

Jeg har alltid vært glad i å skrive, å dele øyeblikk, tanker og ideer med andre. Bilder betyr mye for meg og jeg er i overkant glad i å finne måter man kan ta vare på gode minner. Om det så er å forstørre opp bilder på veggen, henge collager, lage fotobøker eller personlige kalendere. Alle disse minner meg på fine og magiske ferie og opplevelser og gir meg alltid et smil hverdagen. Et blikk på et bilde kan ta deg rett tilbake til gode ferieminner!

oMG_3397

Ella Victoria er også veldig glad i å se igjennom fotobøker og jeg har bestemt meg for å være flink nok til å lage en for hver ferie og kanskje en i året nå mens hun er så liten. Alle bildene ligger jo på telefonen og med appen fra Optimalprint, kunne det ikke være enklere å lage fotobok. Du lager den på rundt 30-40 minutter i appen og bare laster opp alle bilder du ønsker å ha med. Så kan du plassere bildene etter dato eller ønske. Deretter lager du tekst. Det er utrolig enkelt og resultatet blir veldig bra!

g12-08-2019-12-36-32

Det samme gjelder for personlige plakater og kalendere. Du laster opp bilder og legger til tekst og vips, så er du ferdig! Kalender har vi vært flinke å bestille nesten hvert år og jeg synes det er så koselig å se på de bildene fra året som gikk. Kalendere og fotobøker er også utrolig flotte og personlige gaver å gi bort.

Besteforeldre og familie setter stor pris på slike bildegaver enten det er til bursdager, merkedager eller jul. Og for meg som er veldig opptatt av å starte med julegavene tidlig, så vet jeg allerede hva en del i familien kommer til å få under juletreet. En slik gave faller alltid i smak.

hMG_3387

I våres var jeg på en helt spesiell tur til Italia. Det var en jobbtur, så jeg dro alene, men mange av bildene er så fine at jeg hadde lyst til å lage en liten minnebok fra denne turen, helt til meg selv. Så kan jeg sitte å se i den og vise familien min alle de stedene jeg har lyst til at vi skal dra sammen neste gang. På en grå høstdag tror jeg det vil varme litt ekstra å ha en sånn minnebok å se tilbake på. En magisk reise eller opplevelse for livet fortjener å ligge et annet sted enn kun på mobilen.

Min mamma var utrolig flink til å ta mye bilder, men satte det aldri i noe system. Nå er jeg så heldig å ha fått en god del av bildene fra jeg var liten, så neste steg blir å scanne disse og putte inn i bøker så jeg kan vise de til datteren min. Siden jeg har vært med på mange flyttinger i barne og ungdomstiden og har veldig få “ting” igjen fra barndommen min, så er jeg ekstra glad for disse bildene. De gir meg alltid de gode minnene tilbake. Er det ikke litt sånn med både bilder, musikk og lukter?

Er du flink til å sette bildene i system? Jeg vet mange kvier seg, fordi de tror det er en kjempestor jobb. Men det er så mye lettere enn man tror! Akkurat nå får du 55 % avslag på ALLE produkter hos Optimalprint i hele august og frem til 8. september med koden silje55. Via nett får du ikke gratis frakt, men det får du i appen akkurat nå. Så jeg anbefaler å laste ned appen! Det er uansett den aller enkleste måten å bestille om du har bildene på mobilen. Du kan ta deg en kopp kaffe eller slappe av på sofaen mens du bestiller det du vil ha.

ggMG_3400

Jeg gleder meg til å vise dere hvor fint det ble i neste innlegg, som kommer i slutten av august, Men her er en liten smakebit, og se mer på Instagram og stories om hvor enkelt jeg setter det opp i appen. Om du har noen spørsmål, så spør meg gjerne!

Det er fort gjort å lage en profil og er du halveis i jobben, men blir ikke ferdig så spares produktet automatisk for deg i appen så det bare er å fortsette neste gang du har tid. Om du går inn på Optimalprint så er det masse inspirasjon til hvordan du enkelt kan ta vare på alle dine ferieminner. Husk å oppgi rabatten silje55 så får du 55% avslag på alle produkter helt til 8.september!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Slik tar jeg vare på ferieminnene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *