Slik styler jeg den lange skjorten

Slik styler jeg den lange skjorten

IMG_8167

Er det noe de franske damene mestrer, så er det den klassiske stilen. Mange franske kvinner har en viss Je ne sais quoi, en litt udefinerbar men veldig chic stil. Det er veldig inspirerende å se hvordan de franske damene kler seg. Ved nærmere ettertanke er kanskje alt litt bedre i Paris.

IMG_8173

Denne våren har den klassiske skjorten fått en makeover med både lange varianter eller kortere med knyting eller trompetermer. Den lange skjorten kan være litt utfordrende å style, men jeg valgte å gi den et forsøk på turen, og nå er jeg helt frelst. Mine tips må være å mikse skjorten med en tettsittende underdel, gjerne jeans eller korte dressbukser. Tilsett gjerne høye hæler og en ganske stilren jakke. Jeg vil at stilen skal være klassisk, men samtidig litt leken. Hva synes du om trenden?

IMG_8174

Smil da dere! Snart helg og fri. Lignende skjorte her og her. Elsker også denne. Ermeløs er også kult og veldig fint om du skal ha mange lag på deg.

IMG_8163

Skjorte fra Bruuns Bazaar//Genser og jakke lånt fra Leon & Harper//Veske og solbriller Céline//

Foto: Line Langmo

Silje Pedersen

4 thoughts on “Slik styler jeg den lange skjorten

  1. Hei Silje! Den jeansen så veldig kul ut – hvor er den fra? 🙂

    Ønsker deg og dine en strålende helg 🙂
    Klem fra Hanne

    1. Hei Hanne, tusen takk! Beklager sent svar, den er fra Lindex men gammel. Vet de har lignende på Bik Bok og H&M om du ønsker den slitte looken:) Ha en herlig uke! Hilsen Silje

  2. Sjelden jeg kommenterer, men veldig ofte blir jeg inspirert! Ved første øyekast syntes jeg lang skjorte-looket var rart, men etter å ha sett det to-tre ganger, elsker jeg det! Har tom kjøpt meg en lang skjorte (riktignok en budsjettvariant på HM) og ankeldenim og skipperjakke har jeg i skapet. Med en hektisk jobbhverdag går jeg for kittenheel. Det jeg liker så godt med bloggen din er at jeg kan bruke mye av det jeg allerede har i skapet, det bare settes sammen på en ny måte! Og jeg kan supplementere med litt nytt – litt shopping er aldri feil. Så tusen takk for at du er min eneste og #1 go-to for all things fab! Deilig med en stilsikker voksen fashionista med barn, fri for ducklips, photoshop gone wild, latterlige ‘kjendis-kolleksjoner’, sponset luksusliv og det perfekte. Kiss-kiss

    1. Hei Tina, så hyggelig kommentar! Den kommer jeg til å leve lenge på:) Kittenheel er en absolutt redning for føtter og stil. Da er det bare å dra frem gamle skatter og bruke de på ny! Stor klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.