Sko deg med god samvittighet

Silje Pedersen, mai 26, 2017 9:21 am //

IMG_1610b

Akkurat nå er vi på det stadiet hvor Ella Victoria helst vil ha det samme som mamma. Det gjelder mat, sko, vesker, ja egentlig det meste. Det er veldig gøy og sjarmerende. Fine sko er selvfølgelig veldig stas og det går i alt fra glitter til sneakers. Da vi fikk samme sko fra TOMS å ha med på ferien, var lykken relativt stor.

IMG_1612b

Jeg regner med at de fleste kjenner til TOMS, men om du ikke gjør det så er det et herlig konsept. For hvert skopar du kjøper, gir TOMS et par sko til et barn som nok trenger det enda mer. Siden 2006 har TOMS vært med på å skaffe over 60 millioner par sko til barn over hele verden. Alt i TOMS handler om å gi tilbake. Det er et fantastisk konsept å være med å støtte. Selv har jeg tidligere kjøpt både solbriller og sko fra samme merke.

IMG_1598b

TOMS er kjent for mange med sine klassiske stoffsko, men i år har de fått en modell jeg liker enda litt bedre. Og du kan få samme modell til barna dine, så da er det fritt frem for litt morsom matching!

IMG_1614b

Denne modellen heter platform alpargata og har en platformsåle som er litt tykkere og enda mer behagelig enn vanlig espadrillos. Vi hadde de med til Alicante hvor vi tyvstartet sommeren.

IMG_1617b

Vi valgte fargen Pomegranate, en lekker rosa/metallisk farge. Vi har begge allerede brukt disse mye og jeg synes de er så fine og behagelige.

IMG_1609b

Når det gjelder mor og datter-stilen, så tenker jeg at man ikke trenger å matche alt, men heller ha noe som ligner. Alt trenger ikke være helt prikk likt. Sko, kjole eller veske. Hold det enkelt og elegant. Ha en nydelig frihelg!