Et skjørt, tre stylinger

Silje Pedersen, august 18, 2017 7:43 am // ,

IMG_6926b

Hei fredag!

Nå gleder jeg meg helt ekstremt til helg, veskene er pakket og vi skal på en deilig tur sammen kun vi tre til et av de mest avslappende stedene jeg vet om. Men før den tid er det litt jobb som skal ordnes, video skal redigeres og bloggen skal oppdateres. Forhåpentligvis ligger det meste ligger til rette for neste uke som blir hektisk, men også sikkert veldig morsom. Da er det nemlig Oslo Runway som er neste på programmet, nå er det fult kjør ut september med mye jobb og moteuker. Da er det ekstra viktig med noen ekstra pustepauser. Men snart helg og fri!

IMG_6924b

Og jeg har falt helt for dette skjørtet fra Ellos. Snitt, mønster og lengden på dette skjørtet er både perfekt til jobb og fest! Pepitarutene har vært en favoritt i sommer og dette blir med meg inn i høstsesongen. Under moteuken i København var det altfor varmt å style det med en strikkegenser, men det er neste på agendaen. Tenk så fint med høye støvletter, strikk og skinnjakke!

IMG_6925b

De fine volangene og knytingen i livet gir det lille ekstra. Med en blazer blir stilen kjapt mer elegant og sofistikert. ACDC t-skjorten og de store øredobbene gjør den litt mer rocka og perfekt til en kveld på byen under moteuken. Du kan enten velge en ganske maskulin blazer eller en mer ettersittende for en mer feminin stil. Skap kontrast med en mørk blazer, eller la det gå ton i ton med en lysere variant og bryt det opp med store gulløredobber.

IMG_6923b

Bytt ut t-skjorte, sko og veske med litt farge og du får kjapt en mer morsom og leken stil. Omslagsskjørtet er et slikt plagg som kler mange ulike kroppsfasonger, du kan enten ha det ganske høyt opp i livet eller mer ned i midjen, alt etter hva du ønsker å fremheve.

Og visste du at Ellos faktisk har en egen kolleksjon på både klær og tilbehør til dame, herre og barn? Dette skjørtet er fra Conscious Choice-sortimentet der Ellos samarbeider med Better Cotton Initiative for å forbedre bomullsavlingene globalt. Husk at du som forbuker kan ta mange gode valg når du velger hvilke plagg du klikker deg hjem. Jeg vet ikke med dere, men jeg prøver alltid å sjekke om det er mulig å ta et miljøvennlig valg både til meg selv og familien.

Annonselink: Skjørt fra Ellos.

Øverst: Blazer fra Billie & Me, t-skjorte fra Monki.

Midten: Blazer fra Zara, t-skjorte H&M, veske Chanel, sandaler fra Prada, øredobber Monki.

Annonselink: Nederst: T-skjorte Monki, veske fra Holzweiler, pumps fra Ellos.