Skjønnhetstips: Hot neglelakk

Skjønnhetstips: Hot neglelakk

Jeg får ganske mange forespørsler om jeg kan tipse mer om hår og skjønnhet, så her kommer ett av flere nye innlegg. For dere som kjenner meg, så vet dere at jeg elsker neglelakk, det kan virkelig regnes som hverdagsglamour og den riktige fargen hever ethvert antrekk. Hver gang jeg er i USA, blir det med ganske mange lakkfarger med hjem fra både Essie og Opi i kofferten. Men nå slipper jeg å vente så lenge mellom hver gang, for fra februar kommer Essie til å bli solgt i ganske mange butikker i Norge. Om du skulle lure, så var det Essie Weingarten som grunnla Essie i 1981 i New York, og lakken blir brukt av alle fra Kate Middleton til Lady Gaga.

Essie er kjent for å være blant de beste på farger og trender, og kommer til å ha hele fire lakkkolleksjoner i året. I går var vi et utvalg fra bransjen som fikk teste lakkens ankomst til Norge, og jeg valgte meg en dyp plommefarge kalt Bahama Mama til min manikyr. Et godt tips når du legger lakk er å bruke både base coat og top coat, og vent et par minutter mellom hver runde. Hun som la lakk på meg tipset også om at du kunne legge et nytt lag top coat etter tre dager, for å øke holde holdbarheten. Det skal prøves neste gang!

Silje Pedersen

One thought on “Skjønnhetstips: Hot neglelakk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *