Siste innspurt

Siste innspurt

7518866608__MG_1240b

Torsdag og bare et par dager igjen til jul. Nå er det siste innspurt dere! Denne uken gikk ikke helt etter planen, men pytt pytt, jeg er sikker på at ting løser seg. Vi skal kun ha et selskap selv denne julen, ellers skal vi bort til svigers og pappa, så det er ganske deilig kjenner jeg. Da kan jeg senke skuldrene på at alt skal være så perfekt her hjemme, men heller komme i mål med det som jeg synes er viktig.

7518866608__MG_1242b

I går skulle jeg egentlig møte venninner på kvelden, men det er så mange som sliter med sykdom nå og selv har det heller ikke vært hundre her, så da ble det en rolig kveld hjemme istdeden. Men det gjør ingenting. Vi kan jo like godt møtes etter jul, så har vi noe hyggelig å se frem til i januar.

IMG_4272b

Nå er det kun de siste gavene som gjenstår og litt småting med jobb. I går fikk jeg en superfin bukett og noen veldig fine gaver på døren fra noen samarbeidspartnere, det var en utrolig hyggelig overraskelse.

I disse dager når det varierer mellom -7 og slaps så er det ikke alltid like lett å kle seg. Men når det er sånn som nå med ganske grå dager gjennom det hele, så tyr jeg gjerne til en fargeklatt. Grønt og rosa synes jeg er en veldig fin kombinasjon som jeg gjerne bruker mer. Det å style skjerfet som her gjør jeg gjerne mer av, da kommer skjerfet til sin rett.

7518866608__MG_1230b

Dette Acne-skjerfet fant jeg brukt på Tise for en god stund siden og det er jeg så glad i. Hun som solgte hadde nesten ikke brukt det, så det var et veldig bra kupp til nesten halve prisen. Sånt gjør meg glad!

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Siste innspurt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *