Uken som gikk

Uken som gikk

IMG_5704

Forrig uke var helt fantastisk på så mange plan! Tenkte å begynne med et lite tilbakeblikk på høydepunktene hver mandag her på bloggen, rett og slett fordi det er lett å glemme de øyeblikkene som stod frem i det livet raser forbi.

Ukens kommentar: Disse betyr ekstremt mye for meg. Jeg har sagt det før og sier det igjen: Jeg har verdens beste lesere! Ukens kommentar fra Marie: Elsker stilen din! Blir alltid så godt humør av både blogg og Snapchat, stå på videre! Så hyggelig å høre, det trengte jeg akkurat da den tikket inn.

IMG_6857b

Ukens mest leste innlegg: Det ble faktisk to stykker som kom tett i tett. Det ene med tips om hvordan du kan spare tid om morgenen og ukens mest leste: Mislykket fordi man ikke har planer i vinterferien. Med alle de fine bildene som kom inn på Facebook og Instagram, var det ikke lett å ikke la seg påvirke..

Ukens opptur: Spatur med Anne Brith til Støtvig Hotel, boblebad, frisk luft, svømming og soloppgang i bikini.

Ukens Ella Victoria: Akkurat nå snakker hun som en foss og alt blir gjentatt i rasende fart. Veldig fascinerende, men også litt skummelt. Må passe godt på hva vi sier her hjemme! Hun elsker fart som pappaen sin, så når vi er ute å husker er det alltid: “Mamma, mere FART!!!” Mamma er litt mer pysete.

_mg_2633

Ukens kaloribombe: Deilig med masse kaffe og boller på fastelaven, først oss tre, så hos pappa og bestefar. Perfekt idyllisk søndag med aking i nydelig solskinn.

Ukens kupp: Et par supersnasne hæler fra Zara, skal legge de ut i et innlegg i løpet av denne uken.

Ukens spørsmål: Jeg får så mange spørsmål både her, Facebook og Instastories og mange går på det samme. Ukens var om: Rosa leppestift fra Dior som heter Tease. Mange som ville vite mer om denne! Eget innlegg på vei.

Ukens Business: Ble spurt om et veldig stort og spennende prosjekt, som jeg gleder meg til å ta fatt på. Lærte meg selv også et par ting som jeg ikke trodde jeg ville få til om regnskap. Godt å kunne overraske seg selv litt!

Ukens glam og Oscar-favoritt: I natt var det duket for Oscar og rød løper bonanza og jeg var oppe tidlig (ingen bønn med mini her uansett) for å se på kjolene. Må si at jeg synes Emma Stone var kveldens best kledde i Riccardo Ticci for Givenchy. Se kjolen her! Hvem var din favoritt?

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *