Shopping@Marni for H&M

Shopping@Marni for H&M

20120307-204147.jpg

Igår var jeg på Marni for H&M preshopping. Sikret meg to par fine statementøredobber. Det ble de orange og grønne jeg har på meg her og et par svarte og hvite, perfekt til min smykkesamling. Om du er shoppingsugen, finner du Marni for H&M i butikkene på Karl Johan, Oslo City og Bogstadveien, i andre store byer og på nett i dag.

Antrekk: Jakke fra Zara, genser H&M, skjørt fra Gina Tricot (ny favoritt), boots fra Bianco, veske fra Stella McCartney og Marni for H&M øredobber.

Silje Pedersen

5 thoughts on “Shopping@Marni for H&M

  1. Elsker Stella-vesken din! er den gått ut av produksjon, eller vet du om rimeligere kopier?

    1. Hei Linda, Du får blant annet Falabella-vesken på netaporter.com, saksfifthavenue.com og neimanmarcus.com, hilsen Silje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *