Shoppingkvelder med KappAhl

Shoppingkvelder med KappAhl

siljemio

Så gøy å endelig kunne fortelle noe av det jeg har jobbet med i det siste!

Dagene mine er svært så varierte om dagen, akkurat slik jeg liker det. I mars og april skal jeg sammen med KappAhl ha “Afterwork Event” og shoppingkveld i fem butikker rundt om i landet. Det skal bli kjempemorsomt å reise rundt på en liten miniturnee og forhåpentligvis møte lesere fra hele landet. Gleder meg veldig til dette kjenner jeg!

KappAhl byr på drikke i glasset, snacks, en veldig bra konkurranse og andre hyggelige overraskelser.

Første stopp er Bergen på torsdag, på Bergen Storsenter. Jeg er å treffe i butikken fra 1730-20.00. Rundt kl 18.00 vil jeg fortelle litt om hvordan du får vårens stil på budsjett, dele noen hemmelige stylingtriks og vise mine bh-favoritter som er et must i enhver garderobe. Etter det er jeg tilgjengelig for litt personlig shopper- hjelp til de som måtte ønske personlige innspill!

Her er en liten oversikt over miniturneen med KappAhl:

Torsdag 16. mars Bergen, Bergen Storsenter

Onsdag 22. mars CC-Vest

Torsdag 23. mars Karl Johan

Onsdag 5. april Sirkus shopping, Trondheim

Torsdag 6. april Kilden, Stavanger

Det er så mange som alltid etterspør shoppingevents andre steder enn i Oslo, så nå håper jeg virkelig så mange som mulig kommer. Vi lover mye moro, shoppingtips og inspirerende kvelder! Kanskje er du på jakt etter noe nytt til deg selv til påske, 17. mai eller skal være gjest i et bryllup i sommer og trenger noen råd? Eller kanskje barna trenger noen nye hverdags eller pentøy? Jeg stiller parat med hjelp og tips til alle som måtte ønske. Håper du tar turen, gleder meg veldig til å treffe akkurat DEG!

Og du, denne blusen som er laget av bomull fra mer bærekraftige bomullskilder var det så mange som spurte om før jul og nå kommer den endelig i butikk denne uken. Kanskje blir den din når vi sees?

 

Foto: Hanne Erøy/Mio Media

Silje Pedersen

3 thoughts on “Shoppingkvelder med KappAhl

  1. Synes virkelige du kunne kommet til Ålesund Moa kjøpesenter – en av de største i landet – der er en fin KappAhl butikk du kunne ha kommet på – ålesundere er veldig motebevisste , bare så det er sagt 🙂

    1. Hei Vibeke! Det skulle jeg også ønske, men nå ble det disse butikkene denne gangen. Det har jeg sett! Ålesund står høyt oppe på min liste, så jeg skal prøve å få til noe der om ikke så lenge:) Ha en fin, fin uke så lenge! Hilsen Silje

      1. Så bra å høre 🙂 hadde vært awesome og fått besøk av deg – følger bloggen din og får masse inspirasjon fra deg 🙂 hilsen vibeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *