Shopping til mini

Silje Pedersen, april 4, 2017 9:02 am //

IMG_8567-1

Newbie hos KappAhl har så mye fint om dagen, at det er vanskelig å gå ut av butikken uten noe til Ella Victoria eller om jeg skal handle gaver til venner som akkurat har fått barn.

IMG_8562

Jeg har vært en fan av Newbie i flere år, og kjøper alltid noe herfra som gaver til de som venter eller akkurat har født. Kolleksjonen er 100 % økologisk. Jeg liker spesielt at fargepaletten er så dus og lekker og at veldig mye kan brukes som unisex. Til våren er det mye blomstermønster, blått og hvitt, mintfarger og rosa i kolleksjonen.

IMG_8561

Vi skal snart ut å reise, så tok med meg noen plagg som lett får plass i feriekofferten. Minner om at vi tar turen til både Trondheim og Stavanger denne uken. Onsdag 5. april Sirkus shopping, Trondheim og Torsdag 6. april Kilden, Stavanger. Jeg er på plass for å gi stylingtips, enten det gjelder til deg, mannen eller mini!

Det blir After Work fra 1730 i begge butikkene og du kan melde deg på Facebook eller bare komme forbi. Det blir litt å spise og drikke og 25 % på hele kjøpet! Alle som er med på kundekvelden får også muligheten til å delta i en konkurranse om et gavekort til en verdi av 2000 kr!

IMG_8544

Og det er jo ikke bare Newbie som har mye fint. Jeg fant litt mer praktisk barnehagetøy, men Ella Victoria falt helt for dette nydelig tyllskjørtet fra barneavdelingen. Det måtte på til besøk hos bestefar i helgen og har nesten sittet på siden! Hennes nye favorittutrykk er «se på meg» og siden hun elsker å danse, svinger hun seg rundt i skjørtet hver morgen. Elsker denne tiden, det er så mye morsomt med både språk og utvikling som foregår akkurat nå!

IMG_8577-1