Shop smart: Disse 5 plaggene er gode kjøp

Shop smart: Disse 5 plaggene er gode kjøp

Jeg får alltid mange spørsmål om det går an å ha en “sesongløs” garderobe. Det er selvsagt mulig med et par enkle grep. Mye ligger i at man virkelig tenker over innkjøp og mer langsiktig på hvordan du faktisk kan bruke både sommerkjolen og skjørtet når høsten og vinteren kommer.

Er det et plagg du virkelig elsker, er det ingen grunn til at du kun skal bruke det på sommeren. Med unntak av de tykkeste jakker, strømpebukser og kåper, så kan jo mye brukes om hverandre.

I denne videoen viser jeg deg noen av mine favoritter fra KappAhl fra sommer til høst. Jeg vet det er tidlig å snakke om høst nå, men det er aldri for tidlig å planlegge! Culottene jeg har på er en personlig favoritt og kan også styles med den lilla genseren eller med en kul t-skjorte som jeg har på her. Enjoy!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *