Hvordan ser vesken din egentlig ut?

Hvordan ser vesken din egentlig ut?

IMG_4974b

Jeg tipper mange tror om meg at jeg har alt på stell og at designerveskene mine er fulle av bare “fine” ting og at alt er ordning og reda. Det kunne vel ikke være langt fra sannheten. Jeg er dessverre en liten rotekopp! Kvitteringer, lipgloss, vårservietter, pinex, hårstrikker, plaster, smoothies og spenner….Puh! Alt har blitt en herlig blanding som bare sklir over i hverandre. Noen som kjenner seg igjen? Er jeg alene om dette?

IMG_4968br

Jeg husker tilbake til den tiden da jeg måtte ha med meg hele sminkepungen, børste, hårspray osv. Those days are gone! Kanskje det er det at jeg har fått barn og har mye mindre egentid, men jeg orker rett og slett ikke være så stressa for utseende, folk får ta meg for deg jeg er.

Unntaket er om man er hele dagen på jobb og skal rett på fest eller middag. Men da jeg jobbet på kontor hadde jeg lite nødhjelpsett på kontoret til alt dette, så jeg også slapp å drasse alt med meg. Nå drar jeg som regel alltid hjemom og tar kun med det aller nødvendigste på fest.

Det beste er jo når noe har rent ut eller pastillesken åpner seg….. Kjempegøy å stikke hånden nede i det virvaret. Jeg har også en liten tulle som synes lipgloss er det mest spennende som finnes akkurat nå. Ikke bare skal det testes på leppene, det skal gjerne males på vesker, vegg og sofaer! Dere kan jo tenke dere hvordan det blir….

Om du trenger å minimere innholdet ditt i vesken, så begynn ned cross body-vesker. Fordi du må faktisk være veldig bevisst på hva du tar med deg, det er jo ikke plass til alt mulig oppi en liten veske. Og det har verdt en vekkelse for meg! Halleluja! Nå trenger jeg ikke lenger å drasse med meg alt jeg trodde jeg trengte, men heller kun ha med det aller viktigste. Det er også så mye snillere mot ryggen min.

IMG_4967b

Sikkert mange som synes dette også er i overkant og det er helt ok. Vi er alle forskjellige. Mange av tingene jeg har med meg er selvforklarende, men kanskje er 1-2 stykker litt overraskende?

I min veske:

Kort og lommebok

Våtservietter eller servietter

Lipgloss, dekkstift og eyeliner (du kommer langt med dette)

Nøkler

Notatbok til å notere ideer (skal jeg i møter bruker jeg ofte større vesker, så også macen får plass)

Tyggegummi/pastiller (til nøds)

Plaster

Telefon og headseat (dette har jeg ofte uansett i jakkelommen)

Pinex

Sikkerhetsnål (og eller og sysett. En gang stylist, alltid stylist)

Solbriller

Hva har dere med i vesken? Følg meg på Snapchat: silje-pedersen og stories for å se hva som er med i vesken til København.

#keepingitreal

IMG_4975b

Silje Pedersen

2 thoughts on “Hvordan ser vesken din egentlig ut?

  1. Hei kan anbefale small leather gods (slg) fra Louis Vuitton. Da ser vesken oppi veldig organisert ut og det er gode ting å bruke😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *