Semskede culotter

Semskede culotter

IMG_2824

IMG_2813

I must admit that I both feared and loved the idea of going out withouth Ella Victoria for the first time since she came into our lives. Since I have been breastfeeding I have pretty much taken her everywhere with me, but I must admit it was a little good being just myself for a couple of hours. Of course I missed her, but I knew she was in excellent hands with my husband. It was also a great evening for them to bond, so now I am confident that I can leave her and go out when the occasion calls for it. The next step is leaving her with a babysitter, which I know will be much harder to do. So, lets talk fashion. It was so great to dress up a little again and put on some high heels. I think I have had on heels maybe three times since the birth of my daughter, I prefer sneakers and ballerinas for everyday use.  As you know, I love the culotte trend, and I think its perfect for a date night or other dressy occasions. A pair of high heels makes a huge difference and makes the look more sophisticated. I was looking for a pair of suede culottes, but these were a much more budget friendly option and just as nice if you ask me.

Det er ikke bare bare å skulle forlate babyen sin for første gang, selv om jeg visste at mannen min klarer brasene helt fint alene. Jeg opplever at jeg har blitt en skikkelig hønemor etter at jeg ble mamma til Ella Victoria, er redd og engstelig for ting jeg aldri reflekterte over før. Flere som har det sånn? Men som med mange andre ting i livet, så tenkte jeg at det var like greit å hoppe i det og komme meg ut. Siden jeg har ammet siden fødselen, så har jeg hatt henne med overalt, og med unntak av et par ganger så har det gått veldig bra. Det å dra ut alene, gikk faktisk over all forventning og jeg sendte faktisk mannen kun en tekstmelding for å høre hvordan det gikk hjemme. For å være helt ærlig, så var det flott å komme seg ut litt alene og få en liten pause fra gulp, babyprat og bleieskift. Det var utrolig deilig å pynte seg litt igjen og ta på de høye hælene. Jeg elsker hverdagen med Ella Victoria, men tror også jeg blir en bedre mamma med noen timer for meg selv. Min oppfatning er at det er viktig å huske på at man fortsatt er en person med behov, og ikke nedprioitere seg selv helt for babyen. Culotte-trenden har jeg jo pratet om før, og nå kan man endelig begynne så smått med både bare bein og forhåpentligvis snart sandaler. Jeg hadde opprinnelig lyst på et par i semsket skinn, men synes disse i skinnimitasjon var like fine og ikke minst en mye bedre pris. Du finner de her.

Foto: Marie

//Jacket Gestuz//T-shirt Alexander Wang//Culottes H&M//Handbag Gucci//Pumps Polliani for Sapatos//Sunnies Ray-Ban//

Silje Pedersen

4 thoughts on “Semskede culotter

  1. Hei, jeg lurer på den gucci veska. Finnes den der i flere str i så fall hvilken str og farge er det på den du har? Den e perfekt

  2. Hei Silje! Lurer på om du har tips. Jeg har kjøpt en ganske så gjennomsiktig genser fra Replay, i et slags plastikkstoff men den ser strikket ut. Fin hvis man skal pynte seg, litt rocka. Jeg kan selvfølgelig ikke gå med kun en bh under. Lurer på butikker med bra singletter etc. Den er svart.

    1. Hei Vibeke, hva med en helt enkel svart singlett eller en med svarte blonder, det kan være fint. Vet både Gina Tricot, H&M og Zara har fine varianter:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *