Seks uker til jul

Silje Pedersen, november 13, 2017 11:55 am //

MG_1634

Da er vi tilbake fra ferie og det gikk opp for meg at det kun er seks uker til jul! De ukene vet jeg kommer til å gå fort, så nå må det legges en slagplan. Adventskalender til snuppa er på gang og denne kommer det eget innlegg på. Jeg fant inspirasjon i et magasin til en rimelig og superfin kalender med min egen lille vri, som jeg gleder meg til å dele med dere denne uken.

MG_1624

Noen av julegavene er allerede handlet inn og listene er satt. Julekortene og kalendere skal jeg også i gang med denne uken, siden det ofte er tilbud i god tid før jul.

Tenkte jeg skulle få tak i en krans denne uken til å ha på døren og lage en liten innekrans til kjøkkenet for å komme i stemningen. Med frost og rim på bakken her hjemme, så var det veldig fint om dog litt kaldt å komme tilbake til Norge.

MG_0423

Gleder meg til å bake pepperkaker med lille, invitere på julegløgg og kos frem til jul. Det ser ut som dette blir aller siste jul i leiligheten vår, så det blir både fint og kanskje litt vemodig. Men det er en veldig spennende prosess vi er i gang med nå.

MG_0370

Har dere begynt med juleforberedelsene allerede? Jeg vet mange synes det verken skal pyntes eller planlegges før i desember, men det synes ikke jeg. For det første blir det bare stress og jeg liker å ha god tid til alt som skal skje. Med god planlegging føler jeg også at jeg nyter tiden litt mer.

Og litt pynt i form av en krans og blomster synes jeg er helt innafor i november for litt hyggelig stemning. Ønsker dere alle en fin uke!