Sees på God Morgen Norge

Sees på God Morgen Norge

Tidlig på i dag, skal snart sjekke inn på God Morgen Norge. Sist uke handlet det om julegavetips, denne gangen blir det festmote til partysesongen. Gled dere til masse fine kjoler, paljetter, glitrende tilbehør og lekre sko. Vi er på fra ca kl 0900!

Silje Pedersen

5 thoughts on “Sees på God Morgen Norge

  1. Fint innslag!

    Jeg lurer på hvor jeg kan få tak i den kjolen/toppen som ble vist.. Den som hang bak på henger, grå paljetter(?), som ville henge pent på de fleste og man kunne velge hvor i livet man ville markere midjen… Ser for meg den er superfin sammen med et par lekre bukser!

    1. Hei Anne, Den er fra Vivikes! Jeg skal legge ut bilder og produktinfo fra sendingen:) Hilsen Silje

  2. Ja, jeg lurer selv på om det er mulig å få en liste over hvor plaggene er fra? Det var mange flotte! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *