Sees på God Morgen Norge i morgen tidlig

Sees på God Morgen Norge i morgen tidlig

20120418-211912.jpg

I dag har jeg vært på skofrokost, pressevisninger på høstkolleksjonene og i mange spennende møter. Enda er ikke dagen slutt, så det er bra jeg virkelig liker jobben min. Nå jobber jeg med et par prosjekter som skal bli med på God Morgen Norge i morgen tidlig litt over 09. Jeg skal blant annet prate om Do it yourself, altså måter du kan oppdatere både nye og gamle plagg eller tilbehør. Vi snakker blant annet om å lage dine egne batikkjeans, male gamle eller nye plagg og hvordan du helt selv kan lage deg et lekkert statementsmykke med et par lekre neglelakker og et gammelt vintagekjede. Håper vi sees i morgen!

Silje Pedersen

8 thoughts on “Sees på God Morgen Norge i morgen tidlig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *