Sees på God Morgen Norge

Sees på God Morgen Norge

IMG_6325

Håper jeg da i alle fall. Hele den lille familiene er rammet av et hissig virus, så det har vært to skikkelige kjipe dager i joggebuksene her hjemme. Planen er å gjeste God Morgen Norge fredag morgen rundt 0815 og snakke litt mer om innlegget Ikke vent for lenge  Blir litt rart å skulle være gjest uten å prate om mote, men det skal nok gå bra.

Mange av dere som har sendt meg mail og lurer på om jeg har angret på at jeg delte noe så personlig. Svaret mitt er nei, jeg angrer ikke. Håpet var at min historie kunne hjelpe andre i samme eller lignende situasjon. Og selv om det alltid kommer en del negative kommentarer i kjølevannet av en slik sak, så føler jeg at det det meste har vært veldig positivt. Så mange av deres historier har rørt meg, det er helt tydlig at det er mange som opplevd noe av det samme. Jeg synes det er synd at disse temaene fortsatt er såpass tabu, men kanskje vi kan klare å forandre på det fremover med større åpenhet. Er det ikke rart at vi kvinner ikke kan prate mer om dette, når vi kan prate om alt annet?

Foto: Victoria Bakken Dvergsdal

Silje Pedersen

2 thoughts on “Sees på God Morgen Norge

  1. Blir spennende å høre deg på GMN i mrg, gleder meg 🙂 Hvor er den brune pelskåpen fra? Den var kjempefin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *