Se fresh ut på 3 sekunder

Silje Pedersen, februar 28, 2017 8:40 am // ,

IMG_7077b

Grå og triste dager kan ofte få deg til å rekke etter de grå og svarte plaggene. STOP akkurat der! Det er nemlig det siste du skal gjøre på en slik dag. Er det grått, kjipt og regner bør du gå for akkurat det motsatte. Det får opp både humøret og produktiviteten! Tror du meg ikke?

IMG_7069

Et lite magisk trisk som både gir farge til ansiktet og sørger for hvitere tenner, er faktisk noe så enkelt som en litt rosa leppestift. Denne kan både bli ganske intens og litt lettere i fargen, som vist på bildene her. Om du følger meg på Snapchat: silje-pedersen og instastories, så var det veldig mange som spurte meg om fargen på denne. Jeg foretrekker ofte gloss, men denne har så god konsistens at den ikke blir tørr på leppene.

IMG_7070

Den heter Tease nr 550 og er fra Dior Addict, jeg fikk den på et presseevent forrige uke. Jeg synes ofte rosa er litt enklere enn rødt for da slipper jeg å tenke på leppestift på tennene, og jeg føler meg ofte mer fresh på en grå og litt trist dag som i dag. Ønsker dere alle en fantastisk fin tirsdag!

IMG_7075b