Sats på gamle garderobefavoritter

Sats på gamle garderobefavoritter

De som kjenner meg, vet at jeg er superfan av gjenbruk og ofte bruker gamle favoritter på nye måter. For dere nye lesere, så er jeg både opptatt av å få mest mulig ut av min garderobe, men også spare miljøet. Det er ingen hemmelighet at vi lever i en verden der bruk og kast mentaliteten er stor, og derfor er jeg ekstra nøye på alt det jeg kjøper meg. Jeg gjør nesten aldri bomkjøp, og det er fordi jeg alltid tenker meg om to ganger før jeg kjøper et nytt plagg. Om jeg er usikker, så venter jeg. Tommelfingelregelen tilsier at om jeg har glemt det etter en stund, så er det ikke verdt investeringen. Jakken fra Zara er fra i fjor, men fungerer utmerket på milde høstdager i år også. Parkasen er et plagg som kan styles til det meste, jeans, skjørt, skinntights eller gå for grungestilen med høye boots, skjerf og lange ullgensere. Ha en fin søndag!

Antrekk: Jakke fra Zara, genser fra H&M, boots fra Bianco, jeans fra Bik Bok, solbriller Ray-Ban.

Silje Pedersen

3 thoughts on “Sats på gamle garderobefavoritter

  1. Hei!
    Er 40 år og er usikker på om jeg fortsatt kan f.eks bruke bukser med skinndetaljer. Synes det er veldig fint til f.eks en lang dressjakke og silkebluse til pent og med ullgenser til hverdags. Er det på tide å bytte ut den stilen nå? Tenker den del på alder og mote nå.

    1. Hei Anne, Det kan du selvfølgelig! Alt handler om stylingen. Med en dressjakke og en topp, eller en lang ullgenser til, blir du fin og kul. Veldig mange har altfor mange hangups i alder, men så lenge man kler seg smakfullt, så er det aldri feil. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *