Salgskupp til mini

Silje Pedersen, juli 9, 2017 8:00 am // ,

IMG_3919b

Jeg synes det er så gøy å shoppe til Ella Victoria og spesielt om sommeren. Søte sommerkjoler, sandaler og fine shorts blir med oss på tur i ferien. Jeg er veldig glad i Kavat til barn og disse sandalene er på salg nå, du finner de HER. Ellos har mange modeller fra Kavat til de små og akkurat nå er det salg på mye fint!

IMG_3920b

Newbie er en annen favoritt og dette Limited Edition-settet måtte jeg bare ha.

IMG_3915b

Sneakers og TOMS er også med i feriekofferten. Sneakers fra ADIDAS.

IMG_3917b

Den blomstrete kjolen minner meg om en jeg hadde da jeg var liten. Så søt og et salgskupp hos Accessorize.

IMG_3918b

Den hvite sommerkjolen er en sånn deilig sommerkjole som man aldri går lei. Den blir sikkert grå i løpet av ferien, men det får man leve med når man har små barn. Du finner den på salg HER.

IMG_4055B

Også måtte vi ha matchende bikini og badedrakt da…Disse med sitroner er bare så fine og de sikret jeg meg for en god stund siden. Mange som spurte om dette i går og du finner biknitopp HER og underdel HER Badedrakt på salg til mini HER.

Mer om barn? Ikke vent for lenge

Redd for fødselen? Ikke gru deg!