Så enkelt får du roser i kinnene

Så enkelt får du roser i kinnene

23-05-2018-15-49-19-1

Er du også en fan av makroner? Jeg kjøper alltid med meg en liten eske hjem fra Paris når jeg er på besøk den franske hovedstaden. Lancôme har latt seg inspirere av  de verdenskjente franske makronene og har kommet med blushen Le Teint Macaron. 23-05-2018-15-49-43 Innpakningen er like søte som makronene og du påfører blushen lett med makronsvampen. Blushene er superfine i vesken og gir nydelig fresh farge til kinnene. Påfør produktet øverst på kinnbeina og utover mot hårfestet.

I tillegg til solpudder, så synes jeg det er fint med litt mer farge i kinnene, spesielt når man skal ut på noe spesielt. Denne bruker jeg faktisk nesten hver dag med litt i kinnene + solpudder. Det gjør heller ikke noe at den er så søt i vesken, mange som kommenterer når de ser denne.

Er så glad for at jeg har fått kontor! Det letter hverdagen min mye og jeg er så glad for å sitte sammen med andre som man kan ha et sosialt forhold til, om bare for lunchen og utveksling av tanker og ideer.

Synes det er litt stille i kommentarfeltet om dagen, håper dere alle har det fint? Kanskje alle bare etr ute å nyter det fine været? Jeg jobber med ganske mange nye videoer som jeg håper dere vil like. Kommer ut flere i løpet av helgen og neste uke.

Ønsker deg en fortsatt solfylt dag! Utrolig hvordan været har vært den siste uken.

 

 

Silje Pedersen

8 thoughts on “Så enkelt får du roser i kinnene

 1. Du, den blush’en ser innmari lekker ut 🙂 Er det krem, pudder eller en mellomting? Synes stort sett at kremprodukter tar seg bedre ut på huden min.

  1. Den er veldig fin! Mer pudder, men jeg bruker den + solpudder eller en kremblush. Har du prøvde denne fra YOUNGBLOOD? Den er min absolutte favoritt som jeg bruker til alt. Kinn, highlight og som øyenskygge. Verdt hver krone!

 2. Hei Silje, er innom hver dag🤗
  Synes du er så ekte og fin! Tar opp ting som opptar og angår de aller fleste… at du du tok en timeout når du trengte det, og det ga resultater er bare så bra!! Jeg skjønte ikke at jeg trengte pause, har alltid tenkt, jeg skal bare…..har nå vært ute av jobb i 2,5 år… helt tom for energi… men sakte men sikkert går det fremover, legger stein for stein, klarer mer og mer… skal bli bra!!😊Man lærer!! Det er kroppen som bestemmer, ikke vi!! Så lytt, det har man alt å vinne på!! Stor klem😘

  1. Hei Ann-Helen, Tusen takk for veldig hyggelig ord:) Så godt å høre at det går bedre! Man må bare ta tiden til hjelp. Denne våren har jeg virkelig skjønt egne begrensninger, ikke alltid like lett når hjernen vil mye men kroppen sier stopp. Vi er bare menneskelige tross alt, ikke superwomans med uttømmelig energi:) Har bestemt meg for å ta en lang sommerferie, siden jeg har kjørt et veldig tett program. Ta hver dag som den kommer, det har jeg gjort i det siste. Ønsker deg en strålende solskinnshelg! Klem fra Silje

 3. Hei! Følger bloggen din litt sporadisk. Liker den veldig godt. Fordi du er ærlig og oppriktig og ca på min alder😀. Tror det er en god ide med noen videoblogger. Har du sett videobloggen til UseLess? En dansk jente som er veldig inspirerende…

  1. Hei Ingrid, nei det har jeg ikke men tusen takk for tips! Det skal jeg sjekke ut. Og takk for at du stikker innom og gode ord:) Ha en nydelig helg når den kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *