Så enkelt får du andre i godt humør

Så enkelt får du andre i godt humør

18-05-2018-09-29-12

Hurra for fredag!

Kanskje har du allerede tatt helg og skal på langtur? Vi skal straks sette oss i bilen og ta en etterlengtet liten tur sammen med fokus på kun oss tre. Av og til går hverdagene så fort, så vi bestemte oss for å gripe muligheten nå i mai med alle de inneklemte fridagene. Om du henger med på Instagram, så ser du hvor ferden går. 18-05-2018-09-27-37-1

Nå om dagen drømmer jeg litt om en fransk inspirert garderobe, der alt er enkelt og chic. Et skjørt som dette tikker alle boksene. Ikke bare elsker jeg polkadotter, det er fin lengde og du kan kneppe det opp om du ønsker det litt mer sexy. Senere i sommer skal jeg style det med en hvit skjorte eller en olajakke. Eller bare bruke det til stranden over en badedrakt. 18-05-2018-09-26-36_edited-1

Sjelden har et skjørt gitt meg så mange komplimenter på en dag! Her var det alt fra sammenligninger med Julia Roberts i “Pretty Woman” (de fleste husker vel den scenen og kjolen på polokampen?) til franske damer, så det var svært så hyggelig! 18-05-2018-09-32-23

Jeg gikk litt på skyer resten av den dagen for du skal nemlig ikke undervurdere hva et lite kompliment gjør for et annet menneske. Om morgenen er tung og treg, så lover jeg deg at det er få ting som lyser opp hverdagen ved at et annet menneske bryr seg og gir deg et lite lovord, enten det er om personlighet, egenskaper eller antrekk.

18-05-2018-09-31-09_edited-1

For vi er faktisk ganske enkle sånn vi mennesker, det er lite som skal til for å snu dårlig til godt. Så husk det i dag. Kanskje venninnen din trenger et kompliment når du møter henne eller ta den telefonen. Når jeg møter eldre mennesker i området mitt, slår jeg nesten alltid an en prat, uansett om jeg har dårlig tid. Jeg vet mange sitter mye alene og da er det kanskje ekstra hyggelig at noen bryr seg.

18-05-2018-09-35-58

God helg da dere! Jeg danser inn i helgen med et smil om munnen!

Antrekk: Skjørt fra Mango//Vesker: Loccitane og Mango//Topp KappAhl (gammel)//Sandaler YSL//

Silje Pedersen

2 thoughts on “Så enkelt får du andre i godt humør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *