Rosa favoritt i Stockholm

Rosa favoritt i Stockholm

IMG_1433b

Noen ganger kommer man inn på et sted og alt forandrer seg. Det er nesten som å befinne seg et helt annet sted i verden, uten at du egentlig har dratt så langt avgårde.

IMG_1377b

Greta’s i Stockholm er akkurat et slikt sted. Det minner meg litt om art deco-stilen Miami, med en elegant undertone. Cafeen som er inspirert av 1920-tallet ligger på hotellet Haymarket og er som en våt og rosa drøm for alle bloggere og Instagrammere. Her er alle detaljer nøye planlagt fra takeaway-kopper til det mintgrønne gulvet.

IMG_1389b

Alt interiør går i pasteller som rosa, mintgrønt og hvitt. Alle detaljer er gjennomført til fingerspissene, ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Veldig langt fra den skandinaviske rene stilen og akkurat det elsker jeg! Det er ingen hemmelighet at jeg liker rosa, så her ble det litt matching med antrekket.

IMG_1434b

Jeg synes det er helt fantastisk når ting er så gjennomført, det er så inspirerende og gir meg en skikkelig energiboost som jeg kan leve lenge på. Ja, jeg er kanskje litt rar, men jeg blir veldig inspirert av anderledes og spennende interiør. Rosa og grønt er blant mine favorittkombinasjoner, spesielt med grønne planter og rosa potteholdere. Jeg elsker farger, så det helt minimalistiske er ikke for meg, selv om jeg må ha orden i sakene. God kaffe har de selvsagt også, absolutt verdt å sjekke ut på neste Stockholms-tur!

IMG_1395b

PS! I dag skal jeg ha et kjempespennende event med Babor på The Thief! Følg meg gjerne på Stories @motesilje og Snapchat: silje-pedersen

Silje Pedersen

5 thoughts on “Rosa favoritt i Stockholm

  1. Skal til Stocholm i helgen og skal få med meg denne rosa herligheten.
    Lurte på om du kunne anbefalle noen gode vintagebutikker som kan ha design vesker, belter ol.

    1. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bra vintagebutikker der, de la ned så mange for et par år siden. Men et par bra er igjen, sjekk DENNE GUIDEN Ring å hør med de du synes er mest aktuelle om de fortsatt er åpne, dessverre ikke alltid det går rundt for alle:) God tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *