Reis komfortabelt med stil

Reis komfortabelt med stil

IMG_1374b_edited-1

Du ser meg aldri i en joggebukse på fly. Mamma lært meg å kle meg fint når vi skulle ut å reise, det er noe jeg fortsatt tenker over når jeg skal ut på tur. Komfortabelt selvsagt, men ikke blottet for stil. Etter å ha tatt endeløse dagsturer til Paris, London, en overnatting i København eller lange flyturer til New York eller Los Angeles, har jeg et par triks som fungerer like bra om du skal på storbytur eller en ukes ferie i sommer.

IMG_1375b

#1: Store solbriller. Du rekker muligens ikke å sminke deg så mye om det er tidlig på morgenen og de er også gull verdt når du lander og nettopp har våknet eller solen skinner. Solbriller er alltid med i min håndbagasje.

#2: Håndbagasje. Jeg reiser aldri uten. Jeg har alltid Mac, kamera, hodetelefoner, notatblokk, et skift, et varmt skjerf til flyet, smertestillende og lesestoff nær meg. Er Ella Victoria med, er det to skift til henne, du vet aldri når man søler eller kaster opp.

#3: Våtservietter. Kan brukes til å få bort det meste. Også greit for en kjapp refresh om du ikke har tilgang til vann.

#4: Behagelige bukser. Hvorfor ikke reise i culotter istedenfor jeans? Mye mer behagelig og gir en chic stil.

#5: Skinnjakke. Kan brukes morgen som kveld og passer til alt. Tror aldri jeg har vært på en tur uten. Skal du til syden? Bytt den ut mot en olajakke.

#6: Behagelige sko. Dropp de høye hælene når du reiser. Bytt de ut mot kule loafers, sneakers eller sandaler, så slipper du å gå barbeint eller i sokkene gjennom sikkerhetskontrollen.

#7: Lag på lag. Kle deg i lag på lag med klær, så det er enkelt å ta av og på seg ettersom temperaturen forandrer seg. En blazer, skinnjakke eller kardigan gjør susen.

Har du et smart reisetips? Del gjerne!

PS: Nå skal jeg få fikset sveisen og i et par spennende møter. Følg meg gjerne på Insastories og Snapchat: silje-pedersen og @motesilje.

Ha en nydelig mandag!

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Reis komfortabelt med stil

  1. En tom vannflaske! På de fleste flyplasser (også Gardermoen) har de “drikkevann-fontener” du kan fylle på med. Hvis du skal til USA bør du ta med to – da fyller du på en flaske du har klar til køen i passkontrollen..

  2. Hei Silje 🙂

    Supre tips, jeg har enda ikke funnet den perfekte skinnjakken. Jeg har Melanie fra Gestuz i kikkerten. Vil gjerne ha en som går til alt og ikke for rocka og ikke for straight…. Har du noen tips?

    Mvh.
    Veronica

    1. Hei Veronica, den er jo kjempefin. Jeg har selv Anine Bing og hun har fått noen veldig fine nye modeller også. Hva med Mardou & Dean, de har også veldig mange fine:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *