Pysj eller business?

Pysj eller business?

Godt nytt år!

Håper dere alle har en fin start på det nye året. Jeg startet morgenen på best mulig måte med trening og coaching. Det har vært utrolig deilig med både permisjon og lang juleferie, men nå kjente jeg at jeg lengtet litt tilbake til hverdagen og faste rutiner.

Faste rutiner som trening, jobbdager og enkle gleder. Selv med nye restriksjoner, så tenker jeg at det skal bli godt å komme i gang. I dag blir en myk overgang, jeg er så fornøyd med å ha trent, mentalt satt meg mål for uken som kommer og at jeg likevel kan ha hjemmekontor, amme og leke med Emilie Iselin i lunchen. Nå er det pappa sin tur til å være hjemme og vi får finne på rutiner som gjør at vi alle tre får mest mulig ut av denne tiden.

IMG_3190

Jeg klarer aldri å jobbe effektivt i pysj, så jeg hoppet rett i treningstøyet. Nå har jeg på jeans og ullgenser, mens jeg sitter å skriver på kjøkkenet. Julen er ryddet bort, men julestjernene får bli en stund til. Har du på pysj eller jobbklær i dag? Uansett hva det er, så synes jeg du skal gi deg selv en god klapp på skulderen og vær raus med deg selv.

Har du laget deg selv noen nyttårsforsetter? Jeg har ingen forsetter, men vil ha fokus på å fortsette gode rutiner som jeg startet på i 2020. I høst og nesten hele desember klarte jeg å legge til rette for både trening, egentid, mental helse og kvalitetstid med familien. Dette vil jeg fokusere på videre.

Er det relevant å ha nyttårsforsetter? Blir de ikke bare borte når man ikke lenger orker presset med å forholde seg til de lenger? Jeg er usikker. Men det jeg vet er at det tar et par uker å lage gode rutiner. Når du har rutinene på plass, så går alt så mye bedre. Og da føles det heller ikke like mye som et press, men en livstilsforandring.

Jeg kaller heller min liste en “ønskeliste” og konkrete mål og skal være raus med meg selv på om ikke alt går som planlagt. Jeg tror nok vi fortsatt må innse at 2021 vil være annerledes og ikke minst preget av Covid-19.

IMG_0586

Litt fra min liste:

Være den beste mammaen for jentene mine<3

Ved å være den beste mammaen må jeg prioritere egen helse og mental utvikling. Jeg har lov til å si at jeg også vil være “Silje”.

Stresse og bekymre meg mindre. Her er jeg i toppen og det blir ikke mindre av at jeg skal ut i jobb igjen og vi foreløpig ikke har barnehageplass til våren. Jeg har alltid vært en “bekymrer” men er det en ting året 2020 lærte meg, så var det å ta ting mer på strak arm og “LET IT GO”.

Finne flere måter å gi tilbake. Jeg har vært heldig med jobben min i mange år, jeg anser det som et resultat av veldig hard jobbing som har bæret frukter. I 2021 vil jeg se på flere muligheter for å gi tilbake og inspirere enda mer til alle dere som følger.

I lys av tragedien i Gjerdrum, så har jeg tenkt ekstra mye på det i romjulen og dagene nå etter nytt år. Jeg tenker på alle de berørte, ord blir fattige.

PS: Vinner av Babor-konkurransen er ellen@realmusic.no Gratulerer! Og jeg sender også en overraskelse til en til som får en mail i dag. Flere konkurranser kommer i 2021!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Pysj eller business?

  1. Hei, det er så hyggelig at du er tilbake Jeg har ikke kommentert her før, men nå måtte jeg bare fortelle at jeg har kikket innom spalten din flere ganger for å se om den har vært oppdatert.. Håper du fortsetter! Du har så gode tips og er langt unna «rosabloggerne» Synes bloggen din er kjempefin !

    1. Hei Heidi, så utrolig hyggelig å høre! Tusen takk. Det er nettopp slike kommentarer som gjør at jeg får lyst til å fortsette:) Ha en flott dag! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published.