Pyjamas vacation style

Pyjamas vacation style

7516791376__MG_9032b

Nå ligger jeg rett ut på sengen og slapper av etter to innholdsrike dager. Snart er det Netflix (akkurat nå er det Once Upon A Time som gjelder). Det blir ikke noe særlig sene kvelder med en som er oppe ganske tidlig, så tar jeg all den skjønnhetssøvnen jeg kan få.

Vi storkoser oss her nede i varmen, men det er ikke bare bare med en liten en som ble litt forkjøla etter masse bading første dagen. Det er varmt og fint med temperaturer på 22-24 grader (mange som har spurt). I dag var det full blåst hele morgenen, men det gav seg i 11-tiden. Utebassenget er ikke oppvarmet og en liten strek i regningen for mini, som selvsagt måtte hoppe uti uansett. Men det er gudskjelov et innebasseng som er deilig og varmt, så der har vi holdt til en god stund av gangen.

Eivind er på jobb, så det er jeg og Ella Victoria som tar oss et lite pust i hverdagen og ble med pappa på jobb til Alicante.

Nå har dere fått sett litt av hva jeg pakker, men jeg har selvsagt også med meg litt nytt i bagasjen. En ting jeg alltid har med meg på tur (og gjerne reiser i) er en avslappet bukse som både kan brukes som pysjbukse og til middag med en ullgenser eller blazer. Denne buksen er del av et sett og er min nye favoritt, like fin med hæler som med Birkenstock sandaler. Toppen har jeg også, så jeg kan mikse og matche med det jeg har med meg.

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “Pyjamas vacation style

  1. Bare litt misunnelig! Ser så utrolig deilig ut der dere er! Er det lov å spørre om hotellnavn? Følger deg på snap, og liker det du deler med verden😘 Ha en fin ferie videre!

    1. Hei Anita, så hyggelig, tusen takk! Vi er med mannen på jobbtur, så akkurat nå er vi bare med. Jeg ville nok ikke valgt dette hotellet selv, med mindre du spiller golf, det er virkelig i ødemarken. Men veldig fint og god service. Det heter Mar Menor om du vil sjekke det ut:) Tusen takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *