Pop of red on a Tuesday

Pop of red on a Tuesday

IMG_3348-640×426

Nå som vi nærmer oss jul, banker hjertet litt ekstra for de røde detaljene. I dag malte jeg neglene røde med en gammel favorittlakk. Ikke det at jeg pynter med så velig mye rød julepynt her hjemme, men litt er lekkert. Akkurat som på neglene eller på leppene om du skal ut på julebord.

IMG_1820B

Jeg tror mange velger å sky unna de røde detaljene fordi de kan oppleves som mye, men det kan jo være så utrolig fint! Mitt tips er å prøve seg frem med litt lakk og leppestift. Det gjelder å finne de nyansene som passer deg. selv er jeg svak for den skikkelige julerøde nyansen. Også blir hverdagen så utrolig mye bedre med litt farge!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Pop of red on a Tuesday

  1. Hei Silje

    Jeg vil bare berømme deg for en interessant og inspirerende blogg. Jeg digger stilen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *