Pop of red

Silje Pedersen, desember 4, 2018 3:46 pm //

B3EFBD36-CD55-47EA-A5DC-9DF94A26C8D9

Jeg er på ingen måte en person som elsker å pynte med rødt hjemme til jul. Litt rødt sniker seg inn her og der, men hjemme hos oss går det mest i grønt, rosa, lilla, sølv og svart. Da jeg var liten var det mye forskjellig, men rødt var alltid en av hovedfargene. Kanskje fikk jeg en liten overdose?

Men når det gjelder å spe på med litt rødt på antrekkene i desember så er jeg all inn. Jeg elsker en god dose rødt og kanskje spesielt den røde Chanel-vesken min. Den + litt rød neglelakk og det er enkelt å ta seg rett fra jobb til fest om du for eksempel går for et svart antrekk.

Sol i desember dere! Så herlig sier bare jeg. Akkurat dette bildet tok jeg for en liten uke siden, men solen i dag varmet også godt i kinnene. Her hjemme er vi hardt rammet av sykdom, men prøver bare å gjøre det beste ut av det. Trekker en vinner av Babor-kalenderen ikveld, så gøy at det var så mange som deltok i konkurransen. Og dere, jeg har flere desember overraskelser på lager❤️Nyt kvelden!