Plaggene med en historie

Silje Pedersen, april 13, 2018 5:50 pm //

Processed with VSCO with s2 preset Noen av de plaggene jeg har det beste forholdet til, er de med en god historie. En jakke kjøpt på en jentetur til London, et par sko under Fashion Week eller en designerveske som jeg hadde spart til lenge. Felles for alle er at de har en god shoppinghistorie bak seg. Kanskje er det derfor jeg er enda litt mer glad i de akkurat de plaggene? Jeg husker godt da jeg kjøpte denne Burberry-trenchcoaten i London. Jeg var gravid med Ella Victoria, men ville ikke at noen skulle vite det. Tror jeg var rundt 4-5 måneder på vei og prøvde så godt jeg kunne å skjule den voksende magen… Burberry_sara__17 Jeg har i alle fall aldri angret på det kjøpet og klarte til og med å kjøpe rett størrelse, selv med en voksende mange. Og jeg må si at det er et av mine beste kjøp, denne klassiske jakken går jeg nok aldri lei. Det er den perfekte vårjakken! IMG_8930b_edited-1 Annonselink med 30 % avslag ut 16.april: Men prislappen på denne er stiv, så HER finner du en budsjettvariant. DENNE er også lekker, og DENNE hakket dyrere. God helg! Håper dere alle får en nydelig helg i solen!