Pink + denim

Silje Pedersen, oktober 28, 2016 6:01 am // , ,

_mg_9346

Hei fredag!

Hvor blir det egentlig av disse ukene? Synes det bare raser avgårde og at jeg nesten ikke får gjort halvparten av det jeg egentlig skulle rukket igjennom. Flere som synes det samme? Men når jeg tar regnskap over alt det jeg har fått til, så må jeg jo innrømme at jeg har gjort en god innsats. Det er lett å fokusere på alt det man ikke har fått gjort isteden for alt det man får til, ikke sant?

Dessverre er vi mennesker litt sånn. Vi har lett for å fokusere på det negative. Hvorfor gjør vi det, når vi har så mye å være glade og takknemlige for? Derfor bruker jeg alltid fem minutter av dagen min på å tenke over alt jeg er takknemlig for, enten det er at jeg kan hente Ella Victoria tidligere i barnehagen, ekstra kos hjemme, en hyggelig samtale med en god venninne eller en nydelig middag.

I dag blir en hektisk slutt på uken med en spennende fotoshoot, møter og diverse annet. Jeg har så mange spennende prosjekter gående som jeg gleder meg til å dele med dere. I tillegg skal vi ut å feire min kusine (som jeg også er fadder til) som fyller 20 år. Gleder meg til å møte hele familien, det blir vanligvis ganske  livlig og morsomt! Om du har lyst, så kan du følge dagen min på Instastories eller Snapchat: silje-pedersen, lover at det blir en innholdsrik dag. Nyt helgen når den kommer!

PS: Mange som har spurt om bildet på veggen og det er malt av min venninne talentfulle venninne, Pia Haugseth. Se bildene hennes her!