Pimp opp uterommet med enkle grep

Pimp opp uterommet med enkle grep

ell_1815_camp_garden_01

Håper helgen har vært fin!

Her turte vi ikke ha så mange planer, siden hele forrige uke gikk bort i sykdom og vannkopper. Men fredag var formen til mini såpass god at det ble en tur på café i vårsolen og etterpå ryddet vi masse i hagen og terrassen for å gjøre klar til våren. Det synes Ella Victoria var superstas og vi fikk unna restene av vinter, snø, løv og gamle planter på et par timer.

IMG_2564

I går kom jo virkelig våren og det var så deilig å sette seg rett ut med en kopp kaffe og nyte tiden på en ren og fin uteplass. Har dere kommet i orden i helgen? Vi gjorde det slik at vi ryddet, tok status og så en liten tur på Ikea. Der fant jeg noen nye planter (litt tidlig med mye ute nå, siden det fortsatt er kaldt om natten), men også masse annen fin inspirasjon til uterommet.

sett-sammen-to-moduler-til-en-sjeselong-der-du-kan-ligge-og–03d0be1026bfd71d529e080b1d9cf6f3

Jeg kjøper ikke så mye nytt nå siden vi er i husjakt-prosessen, men det var godt med litt inspirasjon til hvordan jeg kan ha det frem til vi flytter. Modulen over har vi og bruker den både som daybed og sofa, den er jeg superfornøyd med. Og jeg tror jeg må ha et appelsin eller sitrontre, så herlig dekorativt!

 

IMG_7879

ANNONSELINKER: Ellos Home har også så mye lekkert og akkurat nå har de 30 % på møbler, sko og overdeler, så jeg har bestilt meg et par ting. Den øverste stolen HER eller hva med hengekøye, daybed eller fine lyslykter?

Foto: Produsentene og privat

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *