Personal shopper: Skinnbukser

2015_12_10_MoteSilje1-449-Edit

Den rette skinnbuksen kan være som smør på lårene. Den sitter som støpt og du strekker deg like gjerne etter som favorittjeansen. Du og skinnbuksen er bestevenner, den kan gjøre et antrekk klassisk eller rocka på et øyeblikk. En god skinnbukse koster litt, men er vel verdt investeringen hvis du kan ha glede av den i årevis.

2015_12_10_MoteSilje1-429-Edit

Mange spør om de kan bruke skinnbukser når de er 40 og svaret mitt er alltid: JA! Noen av de råeste damene jeg kjenner bruker skinnbukser både på jobb og til fest. Et annet spørsmål jeg har fått mye er om jeg kan gi direkte lenker til plaggene eller alternativer til det jeg har på meg i innleggene. Jobben min er jo å holde meg oppdatert med hva som er i butikkene eller kommer, så fra nå av kommer jeg til å ha direkte forslag i innleggene. Litt som din egen personal shopper.

2015_12_10_MoteSilje1-534-Edit

Disse skinnbuksene er fra Gestuz fra Kiman på Paleet og er så utrolig fine. De er fra i fjor, men jeg tror denne modellen går igjen nesten hver sesong. Har også sett på disse for våren, som er en lignende modell i ankellengde. Finn ut om du vil ha en helt klassisk modell, eller en med mer tøffe detaljer. Boyfriendstilen er også fortsatt superhot. Glidelåser gjør stilen fort røffere.

2015_12_10_MoteSilje1-488-Edit

Som jeg drømmer om vår når jeg ser tilbake på disse bildene tatt i Santa Monica. Gleder meg veldig til bare veier og mer sol kjenner jeg.

2015_12_10_MoteSilje1-516-Edit

//Leather pants Gestuz from Kiman Woman Paleet//Sweater and Beanie Banana Republic//Vintage denim jacket Ralph Lauren//Handbag Chanel Wallet on chain//Sponsede boots Camilla Pihl for Bianco//

 

Foto: Felicia Lasala

Silje Pedersen

5 thoughts on “Personal shopper: Skinnbukser

  1. S.Å.Å lekkert! Har utrolig lyst på skinnbukser da jeg synes det er såå fint. Hva bør man tenke på når man investerer i en slik bukse? Ha en fortsatt fin uke!

    1. Hei Jorun, det skjønner jeg, er superfornøyd med mine-har fire!! Haha. Det viktigste er at passformen er rett til din kropp og at skinnet er veldig mykt og fint. Jeg hater de buksene som er for stive, da kjenner du virkelig at du har de på, ikke kult. En annen ting er midjen, mange er veldig lave i livet og de styrer jeg personlig unna, det er mer flatterende med høyere liv. Glidelås er kult, men kan også fremheve ting man kanskje vil skjule. Håper det var til hjelp og at du finner drømmebuksene snart. Takk det samme! Hilsen Silje

  2. Hei! Så kul blogg-post:D Ikke veldig mye som overgår en sort skinnbukse i kulhet og at det ser helt nydelig ut.
    Men hvordan er det med en i nude farge? Jeg liker det men er redd det kan se litt feil ut..

    1. Hei Lara, tusen takk:) Jeg har selv en lys, men den er mer beige og det er vedlig fint. Pass på at du velger en som ikke går i ett med hudtonen din. Har du Instagram? Du kan se min bukse på min feed @motesilje Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *