Pakk smart til feriegarderoben

Pakk smart til feriegarderoben

IMG_0150-1

Striper, blonder og luftige kjoler. Hvem drømmer vel ikke om å ha den perfekte sommergarderoben til seg selv og mini? Før var det slik at man ikke skulle matche, men den tiden er for lengst forbi. Jeg synes det er fint å ha litt lignende plagg som Ella Victoria og det er det helt klart andre mødre som også gjør. Forrige onsdag gjorde jeg et intervju med søstrene Frida og Sofi Fahrman i København. De har lansert en mor- og datterkolleksjon sammen med Ellos. Her snakker vi om plagg som du kan matche med mini eller bruke hver for seg. Alle plaggene er enkle å pakke i feriekofferten. Stilen er klassisk, men med innslag av elementer som gjør det lekent og lekkert.

Både Frida og Sofi Fahrman har selv barn og prøver alltid å balansere tiden mellom karriere og tiden med de små. Her gir de noen tips til hvordan de gjør det på fotoopptak, reise og hjemme!

IMG_0132-1

Gult og mønster er stort denne sommeren og er å se på flere plagg i kolleksjonen, som er inspirert av den italienske kystbyen Positano. Striper, blonder, volanger og plagg med sitroner er blant nøkkelplaggene. Plaggene er perfekte for å pakke i feriekofferten, enkle å style sammen eller hver for seg.

IMG_0127

Sofi Fahrman er en trendsetter som har hatt hele verden som sitt kontor og både hun og datteren er vant til å reise mye. Derfor er hun også veldig flink til å pakke. Se hvordan en skjorte kan se totalt forskjellig ut, med ulik styling i denne videoen! Shop skjorten HER.

IMG_0124

Hvite bluser og kjoler med broderier, luftige kjoler og kjoler med mønster gir det ekstra lille som gjør det ekstra spesielt. De klassiske stripene har fått trendy volangermer og et personlig budskap. Du kan selv matche og mikse looken med datteren din, bruk det sammen eller hver for seg. Jeg fant fort ut hva jeg hadde lyst på til både meg selv og Ella Victoria. Det trenger absolutt ikke være helt likt i stilen. Badedrakten har jeg allerede skaffet meg til Ella Victoria og bikini til meg, shop badedrakt HER Jeg må innrømme at jeg synes det er ganske stas å matche litt med mini, hun synes også selv det er veldig morsomt.

IMG_0125

From Positano with love var dagens tema og det brakte frem tanker om en deilig sommerdag som vi forhåpentligvis snart ser igjen. Denne hvite blusen er en klassiker man kan ta frem igjen og igjen.

IMG_0122

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *