Pakk feriekofferten smart

Pakk feriekofferten smart
IMG_4141

Tenk deg å våkne hver dag på ferie (eller hjemme) og vite akkurat hva du skal ha på deg. Hadde ikke det vært deilig? I denne videoen viser jeg deg mange ulike stylingmuligheter sammen med Lindex og deres konsept som heter Your Smart Wardrobe.

Jeg elsker en utfordring! Og det å pakke feriekofferten ser jeg på som en utfordring, det er nemlig mye som må stemme når man skal være borte en god stund. Og spesielt om du pakker for både seg selv og hele familien. Så da Lindex spurte om jeg ville ta utfordringen med å pakke feriegarderoben smart, tenkte jeg at det var et innlegg som var midt i blinken for flere enn meg. For jeg antar at mange skal på en ferie i sommer, enten det er her i Norge eller i utlandet.

Lindex har et konsept som heter Your Smart Wardrobe. Tanken her er at du enkelt skal kunne finne stilen din, fargene dine og legge til trendfavoritter. Hele poenget er at du skal se for deg at du kan bruke alle plaggene på ulike måter, slik sparer du både miljø og lommeboken. Men hva er egentlig en smart garderobe?

Shop antrekkene og plaggene i videoen

De fleste av oss har nok kommet dit at vi tenker mer og mer på miljøet og hva vi kjøper oss. Vi er mer bevisste og en smart garderobe er også mer bærekraftig. Selv tenker jeg ofte på når jeg shopper at plagget må kunne styles på ulike måter, det må også passe meg og min personlighet. For meg betyr en bærekraftig garderobe at jeg har fine plagg som gjør meg glad og som enkelt kan brukes på mange måter. Da bruker du de igjen og igjen, noe som er bra for miljøet og mindre stress når man skal sette sammen garderoben hver morgen eller på ferie. Er ikke den verste følelsen å stå foran speilet å ikke vite hva du skal strekke deg etter?

Her kan du shoppe kjolen og antrekkene

IMG_4143

Det du kan tenke to ganger over når du skal shoppe og pakke er følgende:

  1. Passer dette plagget min stil? Får det meg til å føle meg fantastisk? Basisplagg frembringer kanskje ikke alle den følelsen, men jeg kan bli ganske glad av en knall rosa eller gul t-skjorte.
  2. Ta utgangspunkt i et skjørt eller en bukse og tenk minimum 3-4 antrekk på en ferietur. Har du et sett eller et skjørt og en bukse, pakk med deg et par singletter og t-skjorter i sterke farger. Disse tar lite plass og gir mangee antrekk. Bruk badedrakten som topp til skjørt eller bukse. Flere ideer til styling i videoen.
  3. Prøv på alt før du pakker. Etter utallige fashion week-turer og ferier, så vet jeg at dette er det aller lureste. Legg frem alt på sengen, deretter prøv det på og sjekk alle kombinasjonsmuligheter. Sett på musikk, ha det gøy og du kommer ikke til å angre! Prøv på med sko, vesker og smykker, så alt er klart. Når du vel kommer på ferie, så trenger du ikke tenke på hva du skal ha på deg. Jobben er nemlig gjort!

Shop kjolen og antrekkene

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *