På tide med pedikyr

Silje Pedersen, mai 12, 2012 1:12 pm //

Tidligere i uken var jeg hos min trofaste fotterapaut Agnes og fikk gjort føttene klare for sommersandalene. Føttene mine har fått gjennomgå etter en ganske lang ballettkarriere og trenger derfor litt ekstra pleie og omsorg. Jeg går selv til fotterapaut, for med så mange problemer, er det greit å gå til en som virkelig kan sine saker. Denne sommeren er det ekstremt mange fine lakker å velge imellom til pedikyren eller manikyren, nyansene varierer i det uendelige. Rosa, fersken, orange (min ultimate sommerfarge), blått, gull, rødt eller pudder er bare noen av de flotte fargene. Du kan matche lakken til favorittskoene eller til kjolen, alt etter hva du ønsker. Du vet aldri når finværet kommer i dette landet, og med 17. mai rett rundt hjørnet er det lurt å være forberedt. Ha en fin lørdag!

Foto: Yves Saint Laurent