På tide å bytte foundation

På tide å bytte foundation

IMG_7839

Akkurat som vi nå bytter ut de varmeste plaggene i garderoben, er det på tide å bytte ut vinterfoundation. Mange bruker jo en ganske dekkende variant på vinteren, mens vår- og sommer kan man skifte til en mye lettere og lysere utgave. Ofte får man litt farge på våren og ønsker at huden skal se så naturlig og glødende ut som mulig. Det gjør i alle fall jeg! CC og BB-cream er et ypperlig alternativ til den klassiske foundation.

IMG_7842

Top Secrets CC Cream Colour Corrector fra YSL er min nye favoritt. Den er veldig lett i konsistensen, så du kan jobbe deg inn akkurat den dekkevnen du trenger. Det jeg også liker er at den er utviklet med tanke på ujevn hud og har fargekorrigerende pigmenter. Super om du har litt uren hud, pigmentflekker eller andre ujevnheter i huden. Det har jeg selv en del av, selv om det ikke synes på bildene. Alt handler om hvordan du klarer å sminke det, ofte er det ingen som ser de kvisene eller urenhetene som jeg synes er veldig ubehagelige.

Den kommer i tre forskjellige farger så du kan få den så tilpasset din hud som mulig, men for meg passer nyansen Apricot best. Et stort pluss er også at den har spf 35, mange liker jo ikke å ha solkrem under foundation, BB eller CC Cream.

Ønsker dere en fortsatt nydelig søndag! I morgen byr jeg på noen Stockholms-tips her på bloggen.

Silje Pedersen

4 thoughts on “På tide å bytte foundation

  1. Takk for en inspirerende blogg.
    Setter veldig pris på at du blander luksus og budsjett varer.
    Ble fristet til å prøve CC-kremen fra YSL. Bruker du primer under?

    1. Hei Janne, så hyggelig, tusen takk! Egentlig både og. Ikke nødvendig, men jeg bruker i alle fall dagkrem under. Ha en fortsatt fin dag! Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *