På ønskelisten

På ønskelisten

Hver sesong kommer det gjerne et par statementpieces på catwalken, du vet kommer til å havne på toppene av ønske-og shoppinglisten. Denne våren er det for meg blant annet denne fantastiske hatten fra Jil Sander, statementøredobbene og slip-inn skoene hos Louis Vuitton, de hvite spisse pumpsene hos Alexander Wang, fargesterke vesker hos Proenza Schouler og Céline (allerede i boks), blomsterbukser og kjoler fra H&M og pastelljeans fra MQ.

I Paris jaktet jeg etter hatten fra Jil Sander. Den var ikke å oppdrive, så nå tenker jeg at jeg må lage meg en lignende selv. Tenker det er en morsom DIY, hva synes dere? Stoffet får jeg nok tak i en sybutikk, men noen som har sett en hatt/lue som ligner hos kjedebutikkene?

Foto: All Over

Silje Pedersen

3 thoughts on “På ønskelisten

  1. Hei. Nettopp ferdig med arbeidsdagen på legekontoret. Hit kommer bl.a. unge jenter som sliter med selvbildet o anoreksi nervosa. Kom hjem og mottok et gratis eksemplar av KK. Tenkte å kose meg med bladet til middagen. Slår opp på Siljes moteverden, og øynene faller på din kommentar: Deilig kombo av strikk, shorts og veltrente ben! Jeg blir bare helt forferdet når du omtaler disse bena som veltrente!! Både lår og legger mangler tydelig muskulaturen og fett, og kan neppe kalles veltrente! Stakkars ungdom i dag – du gjør det ikke enklere for dem.

    Benedicte Broch
    Turnuslege

    1. Hei Benedicte, jeg svarer igjen angående denne saken. Det var feil bilde som ble publisert i denne saken. Om det er noen trøst, så er jeg ekstremt lei meg for at dette skjedde og det har vært meget tungt å se i etterkant. Jeg er alltid veldig var når jeg velger bilder fra catwalken, siden jeg selv har vært igjennom tøffe perioder i livet, både som modell og ballettdanser. Håper du har forståelse for at vi ikke alltid er feilfrie, men jeg lover å være enda mer observant på dette videre. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *