På fest i kort sommerkjole

På fest i kort sommerkjole

IMG_6814-1b

God fredag!

Jeg tyvstartet helgen litt i går med en tur på en av årets største fester, ELLE-festen. Det var stekevarmt, så den kjolen jeg hadde planlagt å ha på måtte vente, jeg ville heller ha en luftig og kort sommerkjole. En annen ting med lange kjoler på fest, er at du lett blir tråkket på hele kvelden. Jeg så mange som gikk å holdt på de dyre kjolene sine i mange timer og det er jo ikke så morsomt. 08-06-2018-11-45-42

ELLE-festen er en glimrende sted å mingle, jeg møtte både nye fjes og mange kjentfolk i går. Ingrid Holm jobber jeg sammen med gjennom Synsam og denne vakre dama kan du følge HER. IMG_6809b

Det ble både morsomme øyeblikk på sofaen og dansegulvet i går. Tok på meg favorittskoene mine fra Manolo Blahnik, du fikk med deg at det er 20 år siden første Sex and The City-episode?? De er de perfekte festskoene, men på grunn av varmen i går fikk jeg veldig opphovnede føtter og måtte ta de av på slutten av kvelden. Fikk de nesten ikke på igjen og nærmest hinket til taxiholdeplassen, det var veldig glamorøst!

Mange som har spurt om kjolen. Den er fra Bytimo og jeg kjøpte den på et salg sist helg. Ønsker dere en herlig helg når den kommer! Her blir det en rolig kveld, da jeg nesten har mistet stemmen etter i går. En bra fest med andre ord!

PS: Husk at jeg er med på et salg i nabolaget i helgen og der blir det blant annet masse fine sommerplagg, kjoleskatter kjøpt i USA +masse fint fra Acne, Daniel Wellington, Mango og mye annet som legges ut for salg. Jeg legger litt på stories også! Loppemarked på søndag 10. juni i hagen sammen med flere naboer fra 12-15. Nils Bays vei 48/50 for de som vil ta turen! Gleder meg til å se dere:)

Silje Pedersen

4 thoughts on “På fest i kort sommerkjole

  1. Så fin du var! Så mange av de andre kjolene på nett før i dag, og må bare beklage, men syns mye av det ikke er så veldig fint. Mulig det bare er meg, men syns noen er litt for utringet og nesten på grensen til vulgære. Men du var veldig veldig fin :-):-)

    1. Hei Christine, tusen takk! Det var mye rart i år ja…Det er nok den festen hvor de fleste tenker de kan ta det helt ut, på mange måter:) Ha en nydelig helg når den kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *