På farten i København

Silje Pedersen, august 11, 2017 11:30 am // ,
IMG_6446B

Foto: David Nyanzi

God fredag!

Håper uken deres har vært fin?

Det ser kanskje ut som vi bare løper rundt, har det gøy og koser oss når vi er på tur, men det er så langt fra sannheten. Det er krevende og lange dager med tett program og jobben hjemme venter ikke, så man må også passe på å svare på mail og holde kontakten så alt går som det skal.

Allikevel er det alltid hyggelig å være på tur og spesielt med min venninne Benedicthe. Vi tar oss tid til pauser og spiser gjerne god mat mellom slagene. Det er litt av opplevelsen med å reise synes jeg. Det har vært nydelig vær i København disse dagene, så det ble litt fin sensommerfølelse. Selvsagt pakket jeg litt vel mye høstklær, men det ordner seg jo alltid, det er jo nok av butikker å shoppe i her…

Dette hadde jeg på onsdag og jeg er så glad for at jeg startet uken med lave hæler, selv om jeg ser litt ut som en liten knøtt ved siden av Benedicthe som er ganske mye høyere enn meg og i tillegg bruker hæler. Haha, men gøy hadde vi det i alle fall. Om du vil se mer inspirerende antrekk av andre motedamer, så kan du gå over til danske IN. Gøy å havne på forsiden av nettmagasinene. Nå er jeg så klar for å stikke ut å nyte solen her i København, vi snakkes senere!

Skjermbilde 2017-08-10 kl. 10.52.30 copy