På coveret

På coveret

Wow! Kan trygt si at det var med litt blandede følelser i magen at jeg fikk se meg selv på coveret av KK16, som du finner i hyllene denne fredagen. Joda, jeg har jobbet som modell, prydet helsider i VG, og på utallige nettplakater for minMote, men det er noe helt spesielt å se seg selv på forsiden av et glossy magasin. Jeg er veldig stolt over å få være med på å få fronte en så sterk og flott merkevare, så vil spesielt takke vår fantastiske sjefredaktør Gjyri Helén Werp og KK-teamet for tilliten. For ikke å snakke om våre utrolig dyktige layout-team med Linda Søraa i spissen, superfrisør Eirik Thoresen (som etter min mening er en av de beste i Norge) og den alltid fantastiske Jon Lundemoen, som virkelige kan kunsten å gjøre en jente vakker med sminkekostene! Jeg vil også takke moteteamet og jentene i redaksjonen for den fabelaktige innsatsen og for at dere våger å by på dere selv!

Vi i moteteamet i KK vet at det kan være en utfordring å finne de perfekte jeansene, og selv har jeg vært igjennom utallige modeller, skuffelser, mye prøving og feiling, før jeg endelig fant mine favoritter. Defor har vi har laget en stor jeansguide med over 60 modeller som dere finner i butikk denne våren! Håper dere alle tar med dere KK hjem på fredag!

Antrekk: Jeans fra Zara, armbånd fra Su Misura, t-skjorte fra Bik Bok, øredobber fra H&M.

Foto: Veronica von Clemm

Hår: Eirik Thorsen

Makeup: Jon Lundemoen

Silje Pedersen

12 thoughts on “På coveret

 1. Her var du flott, Silje! Gratulerer med coveret i KK 🙂
  Hvilken frisør bruker du i Oslo? Fin farge 😉

  1. Hei Sanja, tusen takk!! Jeg er så heldig å ha en veldig god venninne som fikser håret mitt:) Blonderingen er H&M sin Total Blond, som hun legger med foliestriper. Men jeg kan absolutt anbefale Eirik Thoresen, han driver Adam & Eva i Grensen og er råflink. Vi bruker han ofte til oppdrag for KK:) Hilsen Silje

 2. Gratulerer Silje! Du er bare nydelig på coveret! Satser på å se deg fronte flere glossy magazines i fremtiden, kanskje ender du på VOGUE?? 😀 Ha en finfin kveld:)

 3. Nydelig forside med nydelig cover girl! 🙂 Gratulerer!
  Ikke ofte det benyttes helt hvit lay-out-bakgrunn, men det var utrolig lekkert, og sto perfekt til deg! Stilrent – og vårlig! Faktisk en av de beste forsidene jeg har sett på lenge! Falt uten tvil i smak hos meg <3
  Hilsener fra Ida.

 4. Hei Silje!
  Kjempeflott cover! Jeg lurte på om de øredobbene du har på deg er i H&M butikken nå? Og vet du når øredobbene du hadde på deg på Cosmopolitan Beauty Awards kommer i butikken?

  Hilsen Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *