Overlat gjerne litt til fantasien

Overlat gjerne litt til fantasien

2015_12_10_MoteSilje1-192-Edit

Av og til kjenner jeg at jeg kan bli litt matt av hvor sexy, dyp utringning eller hvor korte skjørtelengdene skal være. Selv om disse trendene absolutt ikke dikterer min hverdag, så kan jeg ikke annet enn å undres over at de samme svarene ofte går igjen når folk skal definere hva som er sexy.

Her om dagen satt jeg bak to tenåringsjenter på bussen, og samtaleemnet dreide seg naturlig nok om hva gutta på samme alder synes er sexy. Svaret var ikke så overraskende ettersittende korte kjoler og mye synlig pupp.

Kall meg gammeldags eller snerpete om du vil, men jeg synes sexy er når du overlater litt til fantasien. Jeg har verken behov for å se andre jenters puppestell eller deler av rompeballene som stikker ut under for korte skjørt eller hotpants. Og ja, jeg er fult klar over at de ikke kler seg for meg.

2015_12_10_MoteSilje1-187-Edit(1)

Sexy for meg er en anelse eller et hint. Et løfte om at det finnes noe mer du må bruke fantasien for å avdekke. En skulder, en utringet rygg eller en såvidt synlig blonde -bh kan være veldig sexy og ofte mer enn nok. Noe av det mest sexy er dog kvinner og menn med styrke, livserfaring og selvtillit. De som tør, er fryktløse og lever livet til det fulle.

Nå vil jeg høre kjære lesere, hva synes dere er sexy?

Lignende blonde-bh her og her.

I think sexy can be sometime subtile. A hint of something more to come. A bare shoulder, a v-neck sweater that bares the back or a hint of a lace bra can be more than enough. One of the things I find to be most sexy is self-esteem and fearlessness. I say leave a little to the imagination, and the rest will be so much better.

Foto: Felicia Lasala

Silje Pedersen

4 thoughts on “Overlat gjerne litt til fantasien

  1. Helt enig med deg, styrke, livserfaring og selvtillit er veldig tiltrekkende. Jeg er helt out of touch om hva ungdommen mener, så det var interessant. Jeg burde nok ta bussen litt oftere 😉

  2. Hei Silje. Må bare si at du har en utrolig fin stil. Likte veldig godt at du bruker mokkaboots til skinnbukse. Det myker opp. Jeg kunne tenkte meg å kopiere det, men er i slutten av 40 årene så er usikker på om jeg kan bruke skinnbukse. Men du er mye yngre og kledde det veldig godt 🙂

    1. Tusen takk, Anne! Så hyggelig:) Det kan du garantert! Du må bare prøve deg fram. Ikke gi opp hvis den første ikke passer:) Lykke til med shoppingen! Klem fra Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *