Oppussing, kaos, flytting og vår

Oppussing, kaos, flytting og vår

C9B714A8-B0C1-460B-AB2E-2E289437D077   

God mandag!

Håper dere alle har en deilig dag i solskinnet. Her går det i 110, jeg føler at pusten og angsten tar litt overhånd etter at vi kom hjem i helgen.

Vi har hatt det helt nydelig på tur og fått ladet batteriene. Men det har også vært ganske utfordrende, da det har vært mye dialog her hjemme med hus og fagfolk. I tillegg har mannen min jobbet (for han var det jobbtur med kun to dager fri) og jeg måtte selv jobbe litt, så de siste dagene var det ikke like enkelt med en aktiv 4-åring. Så gjett hvem som var glade for barnehagen i dag? Det var nok alle tre:)

Anbefaler nok ingen å ta en slik tur midt oppi alt, men dette var planlagt lenge før vi kjøpte hus. Så føler vi har gjort det beste ut av det. Og det å komme hjem til våren i Oslo, det var deilig det!

Nå i helgen har vi stått på som helter og det blir enda mer i dag og sikkert i natt, for i morgen skal vi flytte. UÆ!! Jeg skjønner egentlig ikke at denne dagen er her alt og mest av alt skulle jeg ønske at vi kunne bodd en måned til å leiligheten, for alt er selvsagt veldig forsinket med oppussingen. Akkurat det hadde vi forberedet oss på, men som det ser ut nå, så blir det et par uker før vi får nytt kjøkken, bad, soverom og stuer. Men vi flytter inn i en liten del som er klar, så slik er vi ganske heldige. Jeg tror uansett det blir bra å komme i hus, så går det enklere å følge opp daglig. 

  8920FF33-F29A-47D2-9A2F-3E35E474BD98   

Det er mye som fortsatt skal på plass, men vi er heldige å får hjelp av svigermor og venner som stiller opp. Og selv om alt ser helt kaos her ut nå, så gir vårsolen meg gode vibber på hvordan det kommer til å bli når vi blir ferdige. Huset er fra 1939, så det dukker jo opp noen overraskelser på veien. På kjøkkenet fant vi blant annet dette 70-talls tapetet, så morsomt!  Tror forøvrig at den delen av kjøkkenet har vært et soverom en gang i tiden.

Nå må jeg kaste meg rundt, skal i jobbmøter før vi skal pakke resten i ettermiddag. Kjenner det kribler i magen med både angst og forventning! Det er kanskje normalt? Og kan jeg få noen innspill fra dere på hva dere ønsker å se på interiør og oppussing? Kjenner jeg er litt i min egen boble, men det er mye spennende som skjer denne våren som jeg gleder meg til å dele med dere.

Ha en nydelig mandag i solen!

20A5F21A-1FA7-419F-9D60-E4EF168CF2FF

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *