On time with Gucci

On time with Gucci

silje

Jeg er veldig stolt over å kunne fortelle dere om et av prosjektene jeg har jobbet med denne høsten! Jeg har blitt ambassadør for Gucci-klokker i Norge. Og ja, det er ganske så stas!

Jeg har vært en fan av det italienske motehuset lenge og bruker som dere vet den beige Disco-vesken min titt og ofte. Etter at Alessandro Michele overtok roret som sjefsdesigner synes jeg Gucci har fått en real makeover og har hatt både klokker, vesker og belte på ønskelisten.

img_2380

En klokke i dag er jo like mye et smykke og et statement som armbånd eller andre smykker. Klokken sier mye om deg, om du er maskulin, elegant eller vågal i stilen. Personlig så synes jeg klokker skal være en forlengelse av stilen din. En klokke er ofte noe man investerer i, som du bruker ofte og som skal passe til de fleste antrekk. Da er det viktig å tenke over hvilken modell man velger seg.

Gucci- klokkene er produsert og satt sammen i Sveits. Samtlige går igjennom strenge kvalitetskontroller, så her får man veldig god kvalitet på lik linje som andre sveitsiske ledende klokkemerker, samt et av verdens beste merkenavn. Klokkene er klassiske og kan gå i arv både med tanke på utseende og kvalitet. Jeg er veldig stolt av være ambassadør for et så anerkjent og eksklusivt merke.

eim-4-of-4

Er det noe jeg spanderer litt ekstra på, så er det smykker, klokker, sko og vesker. Kvalitet holder lenger og for meg blir de få eksklusive tingene jeg enten kjøper selv eller får i gave noe jeg verdsetter litt ekstra mye. Slike kjøp er ofte nøye gjennomtenkt, ikke impuls og nettopp derfor får jeg kanskje så mye glede av de i garderoben?

Foto: Tine Monsen

Silje Pedersen

4 thoughts on “On time with Gucci

 1. Gratulerer så mye, Silje, du er en verdig ambassadør! Veldig fin klokke du viser på bildene, tror ikke jeg har sett den før. Jeg bodde jo i Sveits helt til i fjor, så klokker betyr mye for meg, både som klokke og som smykke. Jeg er faktisk av dem som føler seg naken uten klokke 😉. Gleder meg til å se mer av dette samarbeidet! Veldig bra 👍!

  1. Tusen takk! Ja, veldig spennende:) Jeg synes denne modellen var så fin fordi den er en blanding av rose og sølv, men allikevel maskulin i stilen. Så spennende å høre! Har aldri vært i Sveits, men det står på ønskelisten, må få tips av deg da. Ha en nydelig helg når den kommer!

   1. Hei igjen. Ja, nå som du er ambassadør kan du kanskje du kan håpe på å få besøke fabrikken der de blir laget? Det er kjempespennende å se!
    Ha en fin dag!
    Gry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *