Omgi deg med positive mennesker

Silje Pedersen, mars 27, 2017 8:38 pm // ,

IMG_8305

 Ny uke, nye muligheter!

Jeg vet mange rundt meg til tider kan bli litt lei av min positiv innstilling til livet. Det er helt ok. Det er også helt ok for meg å ønske å omgi meg med mennesker som har lignende eller samme kvaliteter. Jeg sier verken at livet er en dans på roser eller at jeg ikke selv har negative sider, men å omgi meg med negative mennesker som ikke verken har trua eller støtter mine drømmer og visjoner, er bortkastet tid. Hvorfor skal jeg eller de kaste bort tiden på det. Sorry, det er jeg bare for gammel til.

Nettopp derfor er det så deilig med de mennneskene som er like positive og har mange av de samme kvalitetene som deg selv. De kan du nemlig åpent diskutere og fortelle det meste, uten å være redd for å bli snakket ned eller forvente deg negative reaksjoner til dine ideer.

Kathrine Sørland er en slik person som gjør dagen min hundre ganger bedre, de gangene vi møtes. Vi har kjent hverandre lenge, og hun er en fantastisk businesswoman som går etter alle sine drømmer. Hun jobber blant annet som Fashion Advisor for Lindex, bryllupsekspert og har sin egen kolleksjon for Bohus! Snakk om å ha mange baller i luften! Hun er en #girlboss man kan lære mye av. Kathrine inspirerer, gjør meg glad, er verdens hyggeligste og byr på seg selv og sin kunnskap. I dag gjorde hun dagen min ekstra fin med sitt smil, positive og oppmuntrende ord.

Det å være heiagjeng for andre bra damer er det beste jeg vet

Det å dele av seg selv og sin kunnskap er ingen gitt kvalitet i disse dager, mange kvinner holder altfor mange kort tett til brystet i frykt for å dele med andre. Det synes jeg er trist. Jeg er ikke en slik person og har aldri vært det. Jeg deler gjerne av min kunnskap og erfaring, så andre kan få glede av den eller unngå å gjøre de feil man allerede har gjort. Det å være heiagjeng for andre bra damer er det beste jeg vet, det gir meg glede i hverdagen.

Jeg unner også andre suksess, det er helt feil å tro at det ikke er plass til alle, for det er det. Ja, jeg hyller fremsnakk, åpenhet og deling av kunnskap. Vi kvinner må være mer rause med hverandre og hjelpe hverandre frem. Bare slik blir vi enda bedre og stiller sterke i arbeidslivet. God arbeidsuke!

Følg Kathrine på Instagram @kathrinesorland for spennende innblikk i livet hennes.