Nytt i garderoben

Nytt i garderoben

Obs! Jeg gikk på en liten shoppingsmell i går. Som Cornelia gjettet, så ble det en aldri så liten tur innom Steen & Strøms Bag and Accessories. Jeg har lenge hvert på jakt etter denne solbrillemodellen fra Céline. Den er i mine øyne den perfekte solbrillen, klassisk med en liten edge. Jeg har også prøvd den i sort, men ønsket meg denne modellen i skilpaddemønster. De har også fått inn mange andre fine vårfarger, men når jeg velger en såpass dyr solbrille, så er jeg opptatt av at det er en god investering som har lang levetid til fordel for spesielle trender. Denne kommer jeg til å ha glede av i mange år fremover. Nå må det slutte å snø og komme mer sol, jeg er SÅ klar for solskinn og varme!!

Silje Pedersen

5 thoughts on “Nytt i garderoben

  1. Ser den godt! Jeg kjøpte et par Ray Bans i samme mønster, pga samme grunn! Og at de er helt nydelige da, selvfølgelig:)

    1. Jeg har også Ray-Bans i flere modeller, de er også en evig klassiker og superfine:) Hilsen Silje

  2. Vet du hvilken str. du har på glasset? 51 eller 53? Og hvor mye betalte du for de? Har så lyst på de:)

    1. Hei Maria, de er 51, synes de andre ble for store. Jeg betalte 2400 kr, dyrt, men jeg anser disse som en investering. Veldig fornøyd:) Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *