Nytt i garderoben

Happy Sunday!

Da er jeg tilbake i Norge og ganske fornøyd med det. Har hatt et par fantastiske dager i Paris og sitter igjen med utrolig mange inntrykk, inspirasjon og gode minner. Jeg har ganske mange ubloggede bilder, så det kommer mer etterhvert. Trodde egentlig at det kom til å være litt varmere i været i Paris, men det var ganske kjølig høstvær. Derfor var jeg så glad for at jeg reiste i min nye jakke i ull fra Wiksén, den er både varm og fin. Den rosa Céline eller den røde Chanel-vesken setter alltid farge på et helsvart antrekk. Litt overdose bilder, men vet flere av dere spurte om både nærbilde på jakke og solbriller. Ha en fortsatt fin dag i det nydelige høstværet!

Antrekk: Jakke fra Wiksén, solbriller og veske fra Céline, bukser fra Genetic Denim, boots fra Bianco.

Foto: Celine Aagaard

Silje Pedersen

3 thoughts on “Nytt i garderoben

  1. Flott jakke!!!
    Etter min mening er svart langt fra kjedelig! – Alt etter hva man gjør det til! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *