Nye hudpleierutiner

Silje Pedersen, mai 2, 2017 1:41 pm // ,

IMG_9933b

Nye hudpleierutiner! For en stund tilbake bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Jeg har gått på de samme produktene i mange år nå, med noen pauser og tester av annet innimellom. Men de siste månedene har jeg slitt med mye uren hud og følt at huden rett og slett ikke var noe fin, og manglet den gode gløden jeg alltid har hatt tidligere. Da bestemte jeg meg rett og slett for å prøve noe nytt. I følge mange hudpleiere jeg har møtt på veien, så kan nettopp dette være det som trengs for å kickstarte huden. Huden blir jo også «vant» til produktene du bruker hver dag over lang tid.

IMG_9930-1b

Etter å ha brukt alle ampullene fra julekalenderen til Babor, møtte jeg med en hudpleier som la opp et nytt system for huden min. Siden jeg ikke har ønsket å ta steget inn til Botox og Restylane, er jeg alltid på jakt etter de produktene som gjør at huden min blir finest mulig, helst smertefritt.

Collagen Booster Cream er et alternativ til anti-rynke innsprøytninger og gjør huden glatt og øker hudens naturlige kollagen produksjon. Når vi blir eldre så går produksjonen av kollagen ned, og dermed kan man trenge litt ekstra hjelp. Hyaluronsyre er et annet ord du bør merke deg, om du også er interessert i spenst og mer glød. Denne kremen har alt i ett. Jeg har i tillegg brukt Colagen Boost Infusion og Repair Cellular med spf 50.

IMG_9929-1b

Øyekremen er jeg veldig fornøyd med for den er delt i to, en for dag og en for natt med egne symboler. Den er også veldig drøy i bruk. Kjekt for en småbarnsmamma med liten tid om morgenen! Skrubb gjør jeg 3-4 ganger i uken for å holde kvisene unna og dette fungerer veldig bra. Bare sørg for å ha en skrubb som ikke er for kornete, for da kan det slite på huden. Jeg renser alltid morgen og kveld og er overbevist om at dette er en av grunnene til god hud. Gode hudpleierutiner starter med rens og skrubb, jeg går aldri å legger meg med sminke!