Nye high waist jeans

Silje Pedersen, oktober 11, 2017 9:22 am //

DSC_3297b

Jeg har alltid vært fan av Levis. I tenårene fikk jeg meg jobb og sparte den første lønnen for å kjøpe meg en 501-bukse. Da jeg kunne gå å kjøpe den selv, var det med stolthet og glede. Den buksen har jeg faktisk i garderoben ennå, kall det sentimentale grunner. Siden den skulle være så baggy den gangen, så passer den faktisk ennå! Har du også et slikt plagg som du ikke har kvittet deg med?

DSC_3333b

Men over til mitt nyeste kjøp, denne high waist «mom»-jeansen også fra Levis. Høy på livet og ankellengde, så jeg skal bruke den sammen med støvletter nå fremover. Det var veldig mange som spurte om modellen i går, men det står dessverre ikke noe i jeansen.

Jeg kjøpte den på Storo Storsenter hos Levis etter en fotoshoot og er så fornøyd. Går du dit eller til en butikk med Levis, så vet de helt sikkert navnet på modellen.

Noe av det første jeg tenker på når jeg skal kjøpe jeans er at livet sitter høyt nok, så rompa ikke synes når du setter deg ned. Vanligvis kjøper jeg jeans med stretch fordi det er mer behagelig, men det er gull å ha et par som dette i garderoben også. Ofte setter jeg med ned i prøverommet for å sjekke om buksen er god nok å sitte i. Denne er høyere i livet enn det jeg vanligvis kjøper, men det var også en av de tingene jeg likte best.

PSST! Om du vil være med på denimevent med Storo Storsenter 17.oktober, levere inn dine ganle jeans og få gode rabatter, så sender du STORO til 2070.

Foto: Micheal Johnsen